Super Junior SS8 9 10再見再相愛相殺討論區(16)

1001 回覆
23 Like 1 Dislike

btw仲有聲喺個腦loop緊
竟然打中文
心心

李赫宰勁好

佢個晚型到爆炸
佢出晒汗嗰樣好性感
張相crop走埋佢句caption添

幫你補cap 仲有馬始句心心!
竟然打中文
心心

句野有聲 心心💙
好好 打中文
#知道也没用的sj常识# 2011年出演演音乐剧《三剑客》时圭贤消失了一星期,回来之后演对手戏的女演员Dana觉得圭贤变了一个人,原来是重新做了双眼皮😂出道时听从公司安排做的双眼皮在五年后消失了😂圭贤本人觉得单眼皮男生是大势,但是五年都是双眼皮,现在没了太尴尬,于是又第二次做双眼皮😂 ​

咁叻連字都識打
幻想緊佢地用siri打字 對住電話講心心
大雲個新post
等咗勁耐等啲圖load
點知發現原本就係咁低清
我覺得佢地係心不在焉先會唔記得上升降台
其實有一part赫宰跑左去我個邊
然後佢唔知做乜 好似有少少唔開心
馬始搭左幾下佢膊頭 好似安慰佢咁

可能我多心啦
就算係希激講野佢個樣都好似有d位硬笑出黎咁......唔知關唔關腳痛事?係咪得我覺得佢後尾企唔直咁
我都覺得希澈係有啲唔開心

見到希澈個晚跑係最慢個個 有啲心痛
唔知佢跑個陣痛唔痛呢
大雲個新post
等咗勁耐等啲圖load
點知發現原本就係咁低清

成晚一直睇住佢隻腳, 心諗唔好跳咁大力跑咁大力得唔得
第一次睇ss, 原來睇完真係會咁掛住佢地
我覺得佢地係心不在焉先會唔記得上升降台
其實有一part赫宰跑左去我個邊
然後佢唔知做乜 好似有少少唔開心
馬始搭左幾下佢膊頭 好似安慰佢咁

可能我多心啦
就算係希激講野佢個樣都好似有d位硬笑出黎咁......唔知關唔關腳痛事?係咪得我覺得佢後尾企唔直咁
我都覺得希澈係有啲唔開心

見到希澈個晚跑係最慢個個 有啲心痛
唔知佢跑個陣痛唔痛呢
成晚一直睇住佢隻腳, 心諗唔好跳咁大力跑咁大力得唔得
第一次睇ss, 原來睇完真係會咁掛住佢地

係 唔睇都冇咩事
再沒有其他人可以令我咁愛
好失落..
我仲cap黎問我fd 我電話係咪壞左
求高清照
以為自己J得多出現模糊徵象
大雲個新post
等咗勁耐等啲圖load
點知發現原本就係咁低清

我仲cap黎問我fd 我電話係咪壞左

好似打左格仔咁
求高清照
以為自己J得多出現模糊徵象

係地鐵睇仲以為個台真係垃圾到咁
原來已經load好

各位!!! 集氣!!
其中一個後遺症係覺得呢一世都脫唔到坑
有啲想自己一個衝去睇
大雲已經係用iphone X
點解咁低清
我會去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞