Super Junior SS8 9 10再見再相愛相殺討論區(16)

1001 回覆
23 Like 1 Dislike
我覺得應該唔長...
應該都係一個星期...
cr. wb@正直少年李太太

SM這個經濟頭腦就是有問題。
之前老是愛出一些奇奇怪怪的成本看起來不太高的遊戲,運行一段時間之後要麼關閉要麼就沒有然後了。
與其出十個質量不高的遊戲,不如出一個精品,您要是出一個戀與SM製作人,把每個成員愛豆放進去,描寫出他們的性格特色並加以設定,別他媽說氪金,媽媽就算是賣房子賣地也得解鎖更多場景人物姿勢啊!!

比如什麼:
「大韓民國正派MC前輩利特」⇨「在人們面前開朗放的開,其實面對自己喜歡的女人時經常害羞到束手無措,慌亂不已」
「比女人還美的情聖金希澈」⇨「任何職業都能輕鬆駕馭,愛情里永遠的主動者狩獵者,被他盯上的女人已經喪失主動權」
「天生就是高級優越的銀赫」⇨「舞蹈機器,月亮王子,私下卻是鐵臂男冰山大人,第一次遇見喜歡的人,心在開始融化準備出擊」
「浪漫派的頂點王子搬東海」⇨「幕後製作人,經手的詞曲皆大火,性格慢熱感性,對於喜歡的女生會想盡一切辦法給予浪漫驚喜」

再不然太單一了,我們把職業擴充一下。
「孤獨的美食旅行家圭賢」⇨ 雖然宅但意外的走遍了不少地方,電腦和紅酒是必不可少,感情中會傲嬌會突然喪萌。
「全能的溫柔型男友厲旭」⇨ 性格體貼溫柔,小眾音樂幕後推手,陸軍少將,軍事世家,為人嚴謹但看起來真的可愛。
「富豪配置總裁精明始源」⇨ 天生的王者,無論哪一方面都是別人無法匹及的,良好的家教對感情從一而終,戀愛就是砸錢。
「與黑道千絲萬縷的藝聲」⇨ 進入演藝圈似乎是玩票,終極目的是尋找青梅竹馬的下落,真實的背後勢力深不可測,卻只鐘情於一人。
「美食店老闆肉乎乎神童」⇨ 經常都逗笑別人的美食店老闆,每天都在說準備減肥,對待女朋友和對待事物一樣溫柔到了極點。

雖然看起來中二但是我願意玩啊,中間再夾雜一些故事什麼的,金希澈當年究竟為何離開演藝圈,崔始源公司十個億的窟窿到底從何而來,曺圭賢酒莊驚現密道真實身份是,銀赫東海為何關係如此之好之類的。

爸爸們真的不考慮一下嘛,我願意玩我願意氪!!!!

-------------

好正
俾錢又如何!!
大家如果ok嘅話去東海ig下面留下言支持下佢啊
見到好似話有啲人係咁叫佢出聲又叫佢交代究竟同個女演員係唔係一齊 煩到趴喺度
但其實東海只不過係like人哋post一下
一齊刷正能量!
班友係咪癡線
海只係like左 周同留左個言炸
咁都要人交代
係咪忽上腦

讚下相都要交代 係咪傻架啲人
邊個女演員?

Btw拍拖咁又點 成隊都到晒適婚年齡
作為男飯都覺得擔心佢地
徐智慧

佢地覺得異性朋友就係女朋友...
連社交圈子都要同d人交代,有病嗎?
其實佢地年紀都大架啦
我寧願佢地拍拖都唔好單身
唔通要佢地一世都唔拍拖結婚咩
有個人平時畀佢地依賴下分擔下仲好啦
大家如果ok嘅話去東海ig下面留下言支持下佢啊
見到好似話有啲人係咁叫佢出聲又叫佢交代究竟同個女演員係唔係一齊 煩到趴喺度
但其實東海只不過係like人哋post一下
一齊刷正能量!

讚下相都要交代 係咪傻架啲人
邊個女演員?

Btw拍拖咁又點 成隊都到晒適婚年齡
作為男飯都覺得擔心佢地
徐智慧

佢地覺得異性朋友就係女朋友...
連社交圈子都要同d人交代,有病嗎?

痴孖筋徐智慧唔係好耐既朋友咩
佢地仲係度叫佢唔好搞CP
就算唔CP都係好兄弟啦

呢張都係
神顏
帶埋副con 靚到
係咪痴線
正常朋友交往你都要管
你邊位啊
百藍終於出中字
唔知幾時出埋idol moms 呢
過多兩日又有super tv
完全係我每星期挨過一個禮拜嘅原動力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞