Super Junior SS8 9 10再見再相愛相殺討論區(16)

1001 回覆
23 Like 1 Dislike
死晒冇人反對
唔好咁悲觀大家

由佢要減肥我都估佢應該係有歌出或者有動態
as per李晟敏無事係唔會主動減肥
我相信sm唔會唔知韓飯唔鍾意
唔同於別家 可能係好耐無出歌所以出station
佢呢個case都比佢出肯定係為回歸大團打定預防針
同埋station也不是每一次都大熱
盡力打歌就ok 佢行得出黎有咩結果佢自己一定心中有數
相信李晟敏

同埋
多謝你地仲接受佢

瘦左好多 又靚仔左 點睇都唔似30幾
班男人點解可以keep得咁好

佢地既歲數同個樣不成正比
不過其實我覺得呢幾張有啲似girl's day入面其中一個
講起減肥 前兩日睇以前既ktr 佢先話破左新高70kg 要開始減肥
然後前兩日新條片係72kg
減左幾年
唔好咁講 李晟敏都係我地既命

敏雅? 佢呢幾張真係好可愛
減九百年都仲係七十幾
笑死人
係咪得我一個覺得似大眼版嘅結弦bb...?
不過一樣咁可愛
係PTT見到

Idol MOMS (利特銀赫)
180215 EP04
https://www.bilibili.com/video/av20031311/

FR.CenturyBlue百年唯藍

180222 EP05

[/url]https://www.bilibili.com/video/av20072574/[/url]

FR.暗戀赫海ONLYHYUKHAE & 光芒赫宰ShineHyuk & SuperJunior中文家族站 &
藍色調 bules & Defoliation2H & 守候ONLY13團站 聯合製作,

轉載請註明出處並攜帶海報
有冇人知道東海果款相機邊度有得買 一次性39張果個
或者邊度買即影即有好d
15歲都俾多
昭和 imageplayground 都有
日本買最平
赫海又有新歌啦
赫海又有新歌啦

MV好可愛
多謝你
痴線sm迪拜貴婦團
可以同sj同機 仲要會有互動
長途機仲攰就比人抖下啦
痴線連搭飛機都唔放過
circus個mv好cute!!!
癡線 睇副我呆左
SM為左賺錢真係咩都做得出
真係瘋狂SM
春節也是和成員一起過
好想佢出埋真實game
希望佢個日會遲到趕唔到班機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞