有冇人呢排完全唔想睇達哥

590 回覆
1249 Like 163 Dislike
佢錢多怕什麼

年年拍廣告都揾唔少
唔鍾意MH,依排睇完FIFA咪開PS4自己玩龍珠

以往經驗,達哥過年都會放大半個月假
而家開隻劇情GAME玩到一半大家都冇癮
放完假應該直接玩北斗
我覺得達哥玩mhw 好好睇喎
鳩下鳩下反而仲好睇
睇佢連技連到七彩秒埋條龍反而唔好睇
mhw ai仲要做得好差
成日好似你有你打 隻怪有隻怪打咁
你喺個尾到斬佢6-7刀 佢先慢慢叧轉 呢樣已經假到on9
打撃感又差
完全覺得係打緊一舊龍樣嘅石頭咁
真係得d ff上腦 英雄主義先會鐘意玩
真係冇幾何睇達哥玩都會悶嘅game
成日fake個d人正垃圾

又唔撚係好笑,拖埋我地時間 正常答完即刻搞掂咪算
mhw真心悶
睇達哥玩佢隻手機game反而笑點仲多
首先隻game開頭D龍易打係正常
其次係隻龍有時會打隻貓
乜撚野英雄主義真係
我知佢玩mhw個日就決定依個月唔睇,因為自己都未玩
三個都係小學雞向YouTuber
同埋洗版唔代表啱達哥
講洗版pubg仲要多好多倍
開唔開頭根本唔關事
睇過幾他人直播主打後期d龍啦
根本只係好似仁王咁 整高條龍d血同高攻d就當難打左
條龍喺技術上完全冇乜分别
同ds bb 呢d比較 d boss 血攻唔會有太大分别
但你會feel到個boss技術上愈黎愈勁
mhw真係斬大舊叉燒咁
暴擊真係趕客

都幾萬兄弟忍痛下載啦 仲日日迫人睇

真心失望

連人中結局都得6千人 fb都無人再like

都仲唔識死 日日暴擊
唔中意咪唔好睇囉 宜家chat room 啲觀眾真係低質左
一唔中意睇就不了轉game 甚至講d更加難聽既說話

達哥揀咩game玩係佢決定 亦冇可能滿足到幾千人既意願
呢班小學雞知唔知咩叫尊重 有冇諗過達哥同其他人感受
不過佢地未出黎做野 唔感受過果種辛苦 達哥一至五日頭番工 夜晚仲要唔收錢開台服侍班大帝 你地仲要呀之呀jor

利申:sleeping dogs開始睇既忠實fan屎 達仔無論玩咩game都睇
好明顯達哥第一日完左之後有偷玩過
agger
最緊要佢鍾意玩,玩得開心
咁大家都開心
佢唔係講到明偷玩左咩
MHW唔偷玩,直播兩個鐘都唔夠佢刷裝同搵足跡
on9仔,佢幾時試過fans 嘈而暫停開台
上次係backup事件先唔開喎

你其實有冇腦?
除左仲未習慣個操作,唔識去option度改下setting,同埋冇睇教學就話隻game問題之外
其實琴晚都打得有板有眼,而且佢好似話過佢係第一次玩MH
達哥唔識玩mh
同chatroom交流多左
感覺都幾好
比下意見都唔得
又係'唔好激嬲中共'嗰啲口吻
但有班on9幫backup佬聲討達哥
交乜撚野流
晚晚班小學雞係到369洗版
佢地連369係點解都未知
好想睇佢玩hitman同deadrising 4
講真啦,打DS BB叫幫手個難度都降低左好多,我諗MH都係差唔多道理,MH有隻貓幫手
MH唔同怪既攻擊pattern係有唔同既,後期無可能可以好似早期咁鳩斬到完場,但係玩慣動作game既唔會覺得太難就真

咁當然DS BB d boss同關卡既設計就點都有心思好多架喇,不過某程度上DS個系統都係參考MH
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞