有冇人呢排完全唔想睇達哥

590 回覆
1249 Like 163 Dislike
mhw呢啲算係冇劇情既遊戲真係估唔到佢會拎黎玩
叫達哥睇呢個post
人中set得太易玩
打關西之龍續樣續樣道具屈佢極
又剝牙又毀容

劇情又鳩
加埋d TVB 愛情、親情劇

支線悶
真島建設 桐生會都未衰夠
課金
新果隻龍珠都唔啱直播啦
反而我鍾意睇佢玩暴擊
佢玩得幾好
佢唔係一味讚
反而係度鬧個下過癮
mhw我睇左半集
其實還好啦
如果佢拉埋班fd子
一齊打可能吸引d
達哥幾時玩p5
Mhw我都覺唔太適合佢直播玩
係睇下佢有時啲蝦碌野同笑下佢戰地記者
暴擊英雄果段時間 佢一開始玩我都係上網睇其他野算
係有次10半返去佢未玩完 睇左陣 都唔差喎
隻game好唔好玩見人見志啦 但係笑下佢隻game啲配音同埋笑下佢自己game都卡關 其實幾正 好似尋日卡到要課金 之後佢話:課少少啦 之後打多陣又卡過 真係幾好笑
chat room啲人都愈來愈低質
達哥真心問吓嘢都駁咀/答埋啲垃圾
唔想玩咪唔玩
娛樂人地之前娛樂唔到自己先
成件事就變哂質

寧願佢搵到啲真係想玩既先玩
好過就埋哂啲小學雞

開台咁多年
一定有game唔啱睇架啦
每轉一隻都開個post囉好冇
遲下mhw搵足跡又搵一個鐘
無所謂,咪淨係睇FIFA算
好多fake goal
之後evil within 2仲有計中計反fake goal
成個chatroom 係咁鬧交
遲下mhw搵足跡又搵一個鐘

我覺得佢可能會偷玩:時間關係 尋晚我已經搵哂啲足跡啦
幾年無睇了,2011年左右開始睇,果時好有「家庭」feel,達仔同chatroom好多互動,鳩下鳩下又兩個鐘。
佢隻暴擊英雄睇怕會落得慘淡收場
Mon hun同fd一齊玩應該會好好多
倒自己米
不過話唔定好多傻仔跟住玩呢隻game
不嬲打人中都無打亞門
有乜好嘈
同埋好多小學雞喺度嘈打人中就唔睇
講真就到邊個?
玩咩遊戲都要比你哋管真係好難服侍
講真達哥開台咁多年咁多隻遊戲總有人鍾意有人唔鍾意
最緊要係達哥自己想玩咩架啫 下下就曬觀眾佢順得邊個意願?
我睇咗兩日MHW其實都唔錯啊
無錯佢係零技術 我自己HR50見達哥好多新手嘢都唔識
連回據點都唔知 又無睇chatroom
但亦正係咁先見到佢嘅進步
尤其見到達哥由第一晚制都唔識禁
到第二晚已經好流暢咁狩獵毒妖鳥
睇得出佢收台嗰陣一定有自己練過
況且佢仲可以同迪基亞 kitspy佢哋一齊打
未當好似EDF Tower嗰陣咁
一星期開五晚 仲要比人指罵我真係登達哥唔抵

你可以話我唔客觀 但我只想大家珍惜達哥
反而唔鍾意佢人中咁急埋尾
講開暴擊
洗唔洗每一句都配音呀?
mhw真係唔啱佢直播風格,佢玩得又慢又悶,完全係個新手零技術盲中中咁打

樓主呢句唔係正正就講緊"達哥玩mhw玩得廢唔岩做直播"?
咁你覺得樓主呢句說話既意思係咩,願聞其詳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞