有冇人呢排完全唔想睇達哥

590 回覆
1249 Like 163 Dislike
果晚睇佢玩 見佢連飛去個森林都唔識 睇睇下嬲得制 自己開機玩
個人鍾意睇佢玩人中之龍果d 有劇情 扮下女聲咁幾過引 mh 太少劇情 其實比較技術向 係真係打得勁先好睇
純粹係達仔想試下玩
不過都唔知玩到幾時
呢隻垃圾game自己玩都悶
何況係睇人玩
佢玩汪達一定好好笑
其實達哥本身就想玩mhw 佢一開始都話想知點解啲人咁中意玩

佢收台果陣可以同fd一齊刷裝開心玩 開台果陣又可以同觀眾分享佢玩成點

刷裝刷好耐係你地自己要套套裝都有姐 達哥開台玩一樣唔會悶

如果真係悶未唔睇住囉 個個中意既game都唔同 個個都話呢隻唔好果隻唔好 咁冇game可以玩
Thief Saints row 我都覺悶 但可能其他人中意 唔通又要扭計轉game?
加油達哥 !
我愛你
人中0睇達哥鍾意左玩人中
之後每集都有玩
玩到今集真心厭
到最後先發現唔係鍾意人中 係鍾意真島劇情
達哥真係新手未玩過mh,mh劇情又麻麻地
悶都唔奇
玩MHW都唔緊要,但真係下隻玩汪達啦
好明顯係MHW唔啱直播
MHW係傾向似online game,要自己親身玩先好玩
技術向game佢玩DS3都好好睇
打無名王者卡咗成集笑到我
mhw 玩就幾好玩,但直播真係唔掂
人中2本身故事都唔吸引,仲要重製既,快速爆都無乜問題
當初人中0結局都就黎過2萬人睇
開始頂唔順人中, 垃圾TVB主線+無聊技窮支線, 又長又侵
自己一定唔會玩, 第二過玩都唔會睇, 係畀面達狗先睇
人中0睇達哥鍾意左玩人中
之後每集都有玩
玩到今集真心厭
到最後先發現唔係鍾意人中 係鍾意真島劇情

其實之前人中5,維新個d都好好睇
最高峰真係人中0,極2唔係唔好,只係期望太高,出到黎有落差
mhw點會睇人玩

梗係 自己玩
唔知達哥係收錢定自己真係想玩mhw
如果係後者 作為兄弟咪體諒下
雖然無其他遊戲咁吸引

反而琴日直播打土沙龍有人幫 見到上位裝打下位裝

一齊玩唔係咩問題 總覺得用返同級數既武器會有樂趣好多

咁樣睇都唔覺得達哥對呢隻遊戲有樂趣
睇佢玩mh只係想睇佢好似玩edf咁拖累下人
edf都無劇情咪又係咁玩
雖然一定無劇情game咁好睇
但個台係佢 佢想玩咩咪玩咩
反而覺得佢fifa講太多自己日常野
無左以前瘋狂ff果種搞笑
見到達哥玩得開心 都唔錯呀
人中4冇睇唔知
根本達叔玩左咁多年人中剩係極1同6有打過亞門
點解D觀眾會覺得打亞門係理所當然

我自己就覺得MHW冇乜問題
DS3、madmax呢類唔著重劇情嘅game咪又係照咁玩
好鍾意聽佢以前ff,教溝女大法發達大計
打亞門就係睇佢打多隻boss 同埋垃圾廢話劇情
唔明有咩好睇
仲要達哥晒時間清晒啲支線任先做到 好撚反智
暴擊英雄真心唔識欣賞,配音、對白真係世界級柒
做哂好笑個d咪算
極2係第二集重製
以前d支線求其d可以理解
的確人中最深刻係真島同牧野實果集 真係會用心去睇
啱啱隻人中都係當收音機咁聽住做其他野算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞