有冇人呢排完全唔想睇達哥

590 回覆
1249 Like 163 Dislike
達哥本身應該想打埋亞門唔係佢都唔洗收左台都偷玩清支線
不過去到最後放棄左
真係好方便呀 禁個掣就課到
其實MHW仲駛鬼俾錢叫人玩咩
俾錢叫佢玩汪達幫下手谷銷量仲好啦
都唔知你地點解覺得佢係被逼玩MHW
每日打得1個鐘 到最後咪又係偷玩/俾人CARRY 爆機
望佢過下癮打晒下位任就當爆機算
太多小朋友唔睇得

仲有佢至少都要玩3個月
唔止想要免費娛樂,

直情要人免費幫你打工

唔好講咩捧多個 streamer,

唔搞死達哥都偷笑
唔想睇咪唔好睇lo
想玩乜game都要你同意?
香港人真係垃圾

外國大名 youtuber 求其開個廢stream

fans唔止洗版支持,仲會課金,成個市場夠成熟

香港人眼角高出手低,

黎緊只可以 freeride 大陸D免費娛樂

無計,唔好怨俾人文化入侵

係你俾唔起錢養人出黎
佢最新果條無雙片就賣廣告喇
點解d傻鳩仲覺得達哥俾人嘈下轉game會少忽肉
而家又廣告又開sub又自己出game
唔好再講咩免費娛樂啦
達哥開台已經係份工
係需要收視需要聽意見,接唔接受就另一回事

盲撐達哥叫佢唔好聽意見先係害死佢
你落廣告都唔會擺係D冷門野前面播..
何況係自己落廣告 緊係擺係最有話題既遊戲前面..
過渡姐
出左汪達應該會轉

玩MHW唔應該solo,宜家最難係兩個人打,應該搵ddg同佢玩
要做到直播其實都要偷玩一段先會有新野睇,佢應該都好忙
6嗰次打阿門係卡得幾好笑
不過6嘅支線少過之前好多所以唔使偷玩好多都有得打

極2要打阿門其實都幾繁複
自從chatroom多左小學雞就無睇
班護主用可憐達哥嘅口吻呼籲小學雞收下口真係好好笑
如果純粹話MHW
要同兄弟玩先會好笑D
俾D兄弟笑鳩佢
佢自己一個打真係唔想睇
同埋我都唔知點解佢會揀MHW
有時覺得佢幾慘 用兩鐘私人時間 仲要畀人屌
Sony不嬲有同佢合作啦 bloodborne同MHW都係sony叫佢玩
人中2真係好快就收工
打boss仲一命爆機
明明成班人係chatroom 叫達哥玩mhp
btw想睇達哥玩red alert 多啲
之前係fifa 吹得咁專業
mon hunt 真係唔岩達哥做直播
每日得一個鐘玩得快都係做得一個半個任 又廢玩到幾時先完
玩d 劇情重既驚會好好多,仲有得笑下
或者每晚都同幾個兄弟由無裝打起,好似而家咁唔農裝,開埋佢地咪一齊屠boss 打可能仲好睇 不過會爆粗應該無咩可能
玩edf好過啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞