有冇人呢排完全唔想睇達哥

590 回覆
1249 Like 163 Dislike
我估MH佢都係一日solo一隻怪,打到主線完就轉game

不過solo到主線完都唔易,而且肯定要偷玩 or carry

琴晚都幾好睇其實,大把新手都會卡飛雷龍,但佢竟然唔使貓車都過到,算係咁
但係今集佢自己話悶同重複 最後亞門都不了了之
對比上幾集邊會咁樣
agger 其實佢玩得唔錯 把劍斧又用得熟
你有無玩過先
之前開阿門係快好多
今集真係要用好多時間
唔能夠咁比較
其實佢用得好差 但起碼打過DS,BB有番D基本常識

我都想睇佢單挑滅盡
玩過DS,肯整下裝的話下位龍應該都唔會有大問題既
轉左睇笑波子
起馬唔會跟風玩mhw
達哥問轉咩game咪又係好多人答 mhw
佢自己都話次次轉game就世界大戰
如果迪基亞 kitspy 開咪一齊玩會好睇好多
依家好似冇交流咁 迪基亞要同達哥講野要係chatroom打字
因為唔可以講粗口

其實有時睇FIFA都聽到另一邊屌哂鬼
笑波子?不了
Edf都大把粗口啦
係咪收左錢打mhw咋
幾時玩KNACK 2
大半年無睇過達哥了
岩岩重溫返頭兩日mhw 佢被逼玩都幾明顯下
成程係咁Dont know do what就唔理 所有野飛得就飛 裝又無心研究下
達哥好似不嬲都飛教學,覺得太"沉"
佢邊隻game唔係係咁dont know do what?
躝啦

係兄弟就算達哥隻game有幾垃圾都要支持

咁都唔撐唔課金冇資格叫自己做兄弟
而家達哥搵錢大過天啦,
條條youtube 片插幾個ad, twitch開subs, 開台叫人課暴擊
mhw 咁hit黎玩可以吸唔少新觀眾就可以搵更多了
佢玩PUBG好笑啲
其實佢都幾撚慘,人人自己係屋企打mon hunt,但達哥就唔可以打,佢一打就比人屌打大廠game,但明明部機係佢,個台又係佢,但打咩game都要比人控制,我明hitman係多啲鳩嗡位比佢,但人地打得多都悶啦,幾鍾意打機都唔會開完兩個鐘台再自己匿埋打多個鐘自己想玩既game 啦,比返少少自由人地好嘛?
未睇琴晚個集,如果佢第一次打飛雷都蠃到咁又幾叻對於新手嚟講,見佢第一同第二晚打法已經好有進步
如果佢識斬緊果陣R2換mode
同埋斬唔中可以即刻step既話實好勁
達哥不嬲鍾意唔睇教學唔睇game入面d資料
個陣玩人中都係咁
outlast又係完全唔睇文件
dark souls又係唔理d資料
佢之前都講過話打機係探索唔係睇書
所以會skip晒呢d
暴擊英雄好好睇 達哥d配音好好笑
希望佢課多d金升下其他武將玩下啦 用黎用去都係個d垃圾
Mh 就主要睇chatroom班傻閪扮高手教達哥打
佢好似講過之前無玩過mh,細個見人玩自己無得玩,又好多人玩緊就想試下。
咪俾人了個心願囉,佢玩得開心就最好,睇佢玩到自己想玩既新game個種心情都唔錯
上面個D咩玩恐佈game 、open world,日日返黎仲要叫同鳩up你當好舒服咩。
咁既諗法已經將佢定型啦,證明你只係想睇你想睇到既達哥,而唔係佢本身個種感染力。
我都明暴擊個半個鐘唔係太好,但你自己諗下,佢又無hard sell,自己又努力咁耐放曬心機
你班「真兄弟」唔係連半個鐘都唔俾人呀?唔課唔sub無問題,咪掛台又好mute又好,起碼俾個支持人地呀,將心比己呀各位。
講起配音
點解全部廣東話配音既game都好似照稿讀+用變聲器咁
仲有D直頭成句野入面又書面又口語
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞