有冇人呢排完全唔想睇達哥

590 回覆
1249 Like 163 Dislike
一早賣左身比索尼啦 開唔開台佢話事咩
Sony可能真係有搵過佢,我覺得佢自己揀game未必會迎合潮流玩MH
mhw 玩就幾好玩,但直播真係唔掂
人中2本身故事都唔吸引,仲要重製既,快速爆都無乜問題
當初人中0結局都就黎過2萬人睇
開始頂唔順人中, 垃圾TVB主線+無聊技窮支線, 又長又侵
自己一定唔會玩, 第二過玩都唔會睇, 係畀面達狗先睇
你有無諗過係達哥自己想玩
當初開台都唔係為左要服侍你班契弟
你睇個時數 偷玩左起碼2-3粒鐘
冇班契弟佢返亞視剪片啦
係啵有得睇時數
我純粹記得第一晚收工果陣一定唔夠料整埋其他防具
玩人中大結局之前個幾日
佢打fifa有問過兄弟mon hunt好唔好玩
佢個陣話蘋果成個頭版都係mon hunt廣告
然後話自己未玩過,諗緊買唔買返黎玩好
仲問d兄弟覺得mon hunt有咩咁吸引
個陣個個都話正乜乜乜

然後而家買咗返黎玩就個個鬧佢
玩人中大結局之前個幾日
個陣個個都話正乜乜乜

咁玩就幾好玩,但用黎直播個效果唔好太好姐
玩咩都有人屌架啦
班友唔岩睇最好唔睇
咁大個人除左睇達哥就無其他野好做咩
玩人中大結局之前個幾日
個陣個個都話正乜乜乜

咁玩就幾好玩,但用黎直播個效果唔好太好姐

我都覺,因為芒亨唔夠劇情俾佢用黎搞笑
回晒塘
好想佢重拾當年sleeping dog既風格
咪係,你估仲係幾年前純粹興趣開台咩
睇人中2就知有時間表,唔可以太快或太遲完,所以開頭會無啦啦拉布,埋尾無時間就趕deadline咁

利申:唔反對達哥搵錢

打個機都有分回唔回塘
達哥係咪無直播過witcher?
真係唔覺達哥短期內會收台
佢而家唔做只有二個原因
搵左其他工、健康問題
你地屌定撐根本唔關事
佢唔玩汪達無得笑佢畢達與巨像
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞