有冇人呢排完全唔想睇達哥

590 回覆
1249 Like 163 Dislike
睇達哥打機輕鬆下都要睇佢政治問題
你都幾撚on9
又一堆人乘機走出嚟吹奏人中0踩其他集數同重要角色 ,咁多集水平其實冇連登講得咁明顯差距,達哥玩最近2,3集明顯瘋狂捉細節雞蛋裡挑骨頭,狙擊角色拉一派打一派,去迎合連登迷0迷真島小實口味,如果佢用呢個消極厭倦嘅心態去玩返人中0,人中4,5,維新,可以批評嘅位唔會少得過近幾集人中,佢perform呢幾集嘅吸引力同你依家睇人中6人中極2會變到一樣,佢如果用返玩人中4人中5個心態玩人中6人中極2,人中6人中極2都可以好似knack octodad咁爆出小奇蹟
佢愈玩愈唔好睇,唔係隻game令佢愈來愈無心,而係佢愈來愈無心令到隻game失去應有光芒,如果佢唔想玩咪唔好玩,以後人中一係唔好玩,一係只玩有真島小實嘅劇情,其他skip曬佢咪算
達哥似有睇呢個post
竟然同兄弟玩

達哥,新年唔好打年獸,玩紅警得唔得
https://youtu.be/a_2rxHlkQCg

大家一齊振奮吓先
達哥之前講到明佢開台係為咗帶俾大家開心
而政治問題大家都知而家係幾咁絕望
所以唔講係好正常
記得之前有次佢都有講過話佢好攰好辛苦又嘔
但一開台就唔可以show俾人知佢係咁攰
其實佢一早表明左自己咩立場
達哥:我哋中國人
佢自己話想試下睇下點解咁多人玩咋,冇人迫佢玩 個個都話唔適合開台玩
開台打機要人講政治真係on9 王菲開演唱會:表演雜技!
暫時都幾好睇其實
覺得悶既係咪因爲你自己有玩開mhw
然後覺得佢好廢定點
MH 根本唔適合做直播,所以都係唔睇住
其實都唔錯 因為達哥從來都未玩過mon hunt
所以隻game對佢黎幾新鮮 玩得幾投入
明顯見到佢玩mon hunt係開心過人中
條友真係衝出黎「畢」
好彩呢個post冇人附和嗰條on9仔
根本人中就係鳩game 一隻 remastered 仲要冇乜新野,如果唔係化到4shine 班女咁樣根本4shine 就好悶,同其他支線一樣好多都係grinding
講狙擊角色,佢不嬲都有咁做架啦
octodad咪又係鬧晒octodad全家
佢自己隻暴擊英雄咪又係鬧劉備偽善,鳳雛廢柴
仲話想質個配音員食屎
根本人中6轉左engine之後變到好垃圾
劇情垃圾 打鬥垃圾 極2支線又係到炒冷飯
好心啲人中死忠唔好盲撐隻game
好笑支線你估話整就整到咩,笑匠都要好多年先出到個周星馳Mr bean級數啦
問題係人中狙擊得嚟唔好笑,過曬火,有啲位擺明誤解/為批鬥而刻意扭曲,成日話人偽善,自己用完一馬又用劉備 佢眼中應該得偽善同真惡,唔存在真君子
講垃圾,集集都有垃圾位㗎啦,表演者嘅演繹帶嚟嘅影響仲大過隻game本身,以前佢化腐朽為神奇,今日佢冇驚世好game冇靚牌揸住就冇好表現
無啦就新年停 之後應該轉game
佢提過考慮緊龍珠
唔睇咪睇囉 免費比你睇仲咁多要求 達哥唔洗你呢d假兄弟囉唔該 你咁能叻自己開台囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞