有冇人呢排完全唔想睇達哥

590 回覆
1249 Like 163 Dislike
保鑣任
mhw根本垃圾game,打AI/NPC 怪物,人腦對打先顯示達哥頭腦
睇開達哥不嬲都係揀game黎睇

好多巴打話達哥打人中好hea無心打
咁事實上呢集人中真係幾令人失望
主線劇情無聊又犯駁 又易玩無挑戰性
支線就千篇一律
fourshine D劇情不斷重覆
香奈 聖子 aika 三上 明日花
跟本全部一樣劇情
真島建設跟本就鳩到喊
淨係係度睇媽之媽
我係達哥都玩到無咩心機啦

成集極2最好睇就係真島篇牧村實
真心睇到眼濕濕
真島真男人
達哥一早明示暗示左有好多支線要清,d小朋友覺得最好就世界圍住佢地轉,每日達哥收台唔訓覺都做晒佢
小學雞? 睇達哥就扮到老屎忽
洗鬼玩小遊戲
佢清左fourshine啲囡囡任已經夠/差唔多70
D女女d支線咪要玩完傾計game先出到囉
每條女玩兩轉

利申:白金左
風化島先係真主線
每次野原美冴出場都好好笑
逢星期1-5夜晚都要免費娛樂班小學雞2粒鐘
仲要俾大家左點右點
將心比己換你自己係達哥會點諗
個台就佢既,佢想玩乜咪玩乜囉
佢玩咩game我都好少俾意見
唔鍾意最多唔睇
唔岩睇咪等佢完左隻game 再睇囉
睇得出達哥係有興趣先玩 如果玩一隻佢冇咩興趣既game 盞大家都冇癮
恐怖game+1
達哥想玩咩咪玩咩囉 個台又唔係你地開
晚晚成班人叫轉game 一到暴擊英雄又不了不了
又打埋哂啲咩走先 唔睇啦 有冇理過達哥感受嫁
你估唔hurt? 佢又唔係收哂每位觀眾錢
隻隻game都可以做直播,不過要玩得有技術先
而家佢只係尻斬,我覺得佢同我表弟差唔多(都係咁廢)
達哥玩小遊戲仲好睇,真心轉game好過
唔係剩係針對佢

Twitch成班人開MHW真係無興趣睇

鐘意隻Game嘅自己打好過
鐘意咪睇,唔鐘意可以唔睇
自從幾年前 evil within 第一集之後就冇睇
見有人講zelda 真係笑左
唔係以為條友真係打機咁簡單呀 一陣冇飯開係咪你養佢
最恐怖係呢個post有咁多正評,唔知佢地係真係細心諗過定人講佢又講,一陣嘈到達哥好似上次咁暫停開台或者以後唔開,到時又開post懶後悔同勁多正評,到底連登仔幾時先會吸取教訓同大個仔
都就過年,佢借d而放半個月假 再轉game 既玩mhw 都講得通
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞