有冇人呢排完全唔想睇達哥

590 回覆
1249 Like 163 Dislike
依家達哥玩咩game 100%係商業決定,你唔啱睇姐係你唔係達哥target customer
其實無咩所謂 個台係佢既佢鐘意玩咩咪玩咩
我覺得唔岩睇果時咪唔睇
唔洗特登開post問人想唔想睇達哥既
尋晚有位兄弟話「古有曹操夢中殺人,今有達哥夢中偷玩」笑撚到抽筋
咁咪唔好睇囉
香港仔真係難服侍
遲早一日佢唔撚再開台
我真係屌撚死你班連狗
比下意見都唔得
又係'唔好激嬲中共'嗰啲口吻

全post最on9 comment
連登舊年都好多呢d on9仔
係啲垃圾先會鐘意睇垃圾

正所謂「物以類聚」
話ds bb boss難個d柒少陣啦 剩係roll iframe長mh成倍已經令好多boss易打好多 無必要係到鳩踩mh踩得咁柒
剩係solo mhxx超特要長時間集中已經難過ds
不過你solo過先算
下好好睇WO
收皮啦樓主
柒華收皮啦 睇佢呢啲柒頭浪費時間
原來而家達哥完左人中玩緊MH, 但呢隻GAME真係唔洗佢玩, 我自己都有玩

我鍾意睇佢打D自己唔好玩既GAME囉
所以咪咁快有人唔記得仲要聲大夾惡
佢要玩d有劇場既game等我地睇完唔駛浪費時間去玩
我諗達哥會就下時間自己刷裝整下武既
開台刷佢自己都悶啦
見迪基亞同kitspy尋晚幫拖都係揸新手武,
我覺得佢地有諗過既
點解仲有人覺得係佢揀game
MH的確唔係幾適合開台既,打條龍>返村執下道具整下裝已經成粒鐘
不過達哥鐘意玩咩咪玩咩囉,都係睇佢卡關者
有friend話如果有機會
佢願意終身免費為達哥打工
大家點睇?
好想睇佢玩hitman2
sony出咩新game想達哥宣傳
就比錢達哥開台打幾多集ga啦
咁有自知之明
講真無睇一年了
其實睇達達玩mhw覺得悶既可以唔睇住,轉左新game再睇
雖然佢無咩技術同mh年資可言,但佢揀得mhw直播既,我諗佢都係想嘗試下玩同了解呢隻game
真心鍾意達達既兄弟,應該都會因為佢成日卡關同玩白痴嘢而鍾意睇佢,就算玩咩game都會有佢既個人風格呢個先係重點,我都明白有時係要同隻game既劇情有互動先突顯到達達既打機風格,所以有兄弟唔想睇佢玩mhw都好正常

利申達達盲粉,覺得佢玩咩game都好睇
恐怖Game先係達哥天下
mhw 都ok
隻手機game真係不了
其實無咩所謂 個台係佢既佢鐘意玩咩咪玩咩
我覺得唔岩睇果時咪唔睇
唔洗特登開post問人想唔想睇達哥既

仲要有班小學雞嘈轉game 全世界圍住你轉咩小朋友
人地鍾意玩mon hun 你就扭計要玩其他game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞