有冇人呢排完全唔想睇達哥

590 回覆
1249 Like 163 Dislike

因為已經慣咗日日聽,佢差唔多係精神支柱咁滯
即使睇唔到直播都會睇重播,聽下佢講新聞啊搞笑野同睇佢打機做啲低能野咁,即使嗰日有咩唔開心野,聽完佢開台後,嗰日唔開心嘅野都會拋諸腦後
都係果句請珍惜達哥
其實唔係睇達哥係聽達哥 聽住佢把聲做其他野
聽到有笑位先望兩眼
佢形容得唔好 但部份同意佢講法
一直冇睇過sor,中意睇major但係唔鍾意睇人打機
佢唔係回塘
佢以前好笑因為想講咩都得
而家紅左就怕得罪人
雖然係悶啲 但係feel到佢玩得幾開心喎
我鍾意睇玩得開心嘅達哥多過打得勁嘅達哥,間中卡關間中收工mode咪幾好
尋日個集生bb笑到我死
你睇佢自願ot就知啦 好過睇佢今集人中趕收工
達哥做乜要作賤自己玩垃圾game
勁咸濕
佢都係時候轉型啦 我諗最多未打多2-3年 唔通陪兄弟一世咩
佢本身有份工 間唔中拍廣告 做下代言 出下trip 加試拍埋電影咁我真係驚佢遲早頂唔順 佢當然冇話過唔想撈 但我覺得個頻率可以減少少姐
講呢啲真係好撚弱智
次次轉game都有呢d post, 就黎變月經

1, 隻隻game都有人覺得悶同唔好睇,你覺得唔好睇咪下隻再睇
2, 睇達哥就係睇佢乜都唔識卡關,咁先好恥笑佢
睇技術睇熟手老手,youtube大把channel,
洗乜睇佢唔識玩睇到燥
你自己期望睇既野同人地本身風格唔同,係邊個問題
又鳩UP,人中都成日OT架啦,佢玩星君鼠玩得幾開心
同主題有關既都唔俾講
分別在於你地之前一直有睇,但係近排冇睇,但我就完全冇睇。睇達哥唔係=睇人打機?照你咁講即係係gay post留言既全部都係死gay佬
佢亞門都未打啦 鳩咩up
咁講咩自願OT,人中佢OT得少咩
風化島又有偷玩升fans數,又問定邊D支線好玩就開
要開哂所有支線係勁悶同勁耐
講緊我覺得佢玩mh開心過玩極2 雖然悶啲 但達哥玩得開心咪由佢玩 有咩要坳
佢始終都要開台keep人氣嘅
冇人氣就冇job啦
所以唔會停
不過間唔中休息下都ok嘅
兩隻game唔同樂趣
我唔覺佢玩人中係叫做趕收工,佢打MH都唔會打哂所有任啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞