有冇人呢排完全唔想睇達哥

590 回覆
1249 Like 163 Dislike
樓主快d走
呢度一直好多人護主
打npc無問題 達哥以前打dark souls都好睇
但mhw d怪無咁難搞 只係boss戰鬥平均時間可能比ds長 咁樣做直播班觀眾會好悶
之前睇佢玩隻Devil within 2就幾好睇, 之後佢玩嗰啲都唔睇了. 唔好睇
我就唔信佢唔開台既,畢竟而家上左賊船要整game都要有個平台賣廣告
不過有時D觀眾唔知頭唔知路又要學人投訴真係得啖笑
我覺得幾好睇喎
佢係唔熟隻game姐,有邊個一開始就識哂所有嘢
佢都講唔話自己係想知道大家點解咁鍾意玩mh
亦都feel都佢玩得幾開心幾爽快
咪等佢慢慢摸熟隻game,佢熟咗嘅話相信一定會玩得超勁,你睇吓darksoul

睇佢都係想輕鬆吓笑吓,有時就算忙緊都會播住佢當收音機聽住做嘢
佢鍾意玩咩game咪玩咩game,都會繼續支持佢
我覺得幾好睇喎
佢係唔熟隻game姐,有邊個一開始就識哂所有嘢
佢都講話自己係想知道大家點解咁鍾意玩mh
亦都feel都佢玩得幾開心幾爽快
咪等佢慢慢摸熟隻game,佢熟咗嘅話相信一定會玩得超勁,你睇吓darksoul

睇佢都係想輕鬆吓笑吓,有時就算忙緊都會播住佢當收音機聽住做嘢
佢鍾意玩咩game咪玩咩game,都會繼續支持佢
PS4叫佢玩下啫 玩一陣咪唔玩囉
我反而鍾意睇人中 有劇情睇下雖然跟唔貼
佢玩mh果類遊戲都係行行企企唔知佢做乜
暴擊英雄更加不了
而家聽佢9up完fifa就算
人中我先唔想睇,根本要達哥清晒啲濕鳩支線都戇鳩鳩
玩咗幾多集人中,人中依幾年出得幾撚密
正常都會覺得悶,更何況愈整愈鳩求其,唔好笑又唔好玩
玩完佢想玩嘅就轉game啦
北斗人中咪換咗拳四郎個樣嘅人中,寧願佢玩汪達
反而覺得佢玩得好enjoy
唔睇達哥咪返去睇tvb 囉
睇佢玩sleeping dogs 好過啦
人中痴線任不知幾好睇
面試任、配音任、model任不知幾正
Mon hunt一班人玩係好玩
只係做直播就唔好睇,唔係達哥問題
個個直播mon hunt都悶
都唔明點解要日日玩暴擊英雄
呢隻就由佢啦,要做生意
利申,暴擊英雄時間會skip
成日鬧達哥人中唔玩支線
明明達哥就玩咗勁多支線
女鬼,面試,成班大佬扮bb,跳樓
有d,好似院長任咁,仲要唔明有乜特別好玩
但又係咁鬧達哥唔玩
冇錯,有d係幾好笑
但根本好多都好無聊又重覆
點解一定要玩晒?
你咁想玩咪自己買返屋企自己玩囉
收皮啦 不知幾好睇
難聽講句
我諗你地都唔係咩真兄弟
當中你地應該都係見自己啱睇 人地唔啱睇就叫人走個d仆街黎嫁喇
加下人地啱睇 自己唔啱睇就叫轉game

其實大把人都覺得人中唔好睇 mhw好睇
咁又點計?

用人數去定一隻遊戲好唔好睇再叫達哥玩?
唔好傻喇

好心就尊重達哥同其他人既每一個決定喇

你覺得唔好睇咪走囉都係個句
我唔怕老實講 我都覺得有遊戲唔好睇 不過我都照睇 係一種支持 有時咪當收音機囉

最撚憎人講咩轉轉轉

Mhw其實我個人覺得唔係好差 就係因為我自己都有玩 所以覺得達哥玩到咁好好笑 而且我覺得依隻點都要打到冥燈先好停 都算係爆左一週目
無打開機,淨係聽九半fifa電台
香港仔真係難服侍
遲早一日佢唔撚再開台
我真係屌撚死你班連狗
咁對達哥直播黎講一定好過mhw
今集打亞門咁撚多前置,啲人有冇心機睇佢做曬所有支線先,一陣chatroom又係度嘈悶呀盛呀轉game呀咁

利申:冇乜所謂,睇達叔都係為左睇佢on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞