有冇人呢排完全唔想睇達哥

590 回覆
1249 Like 163 Dislike
今集mh冇買 想問今集會唔會爆機?

印象中舊時psp既mh係唔會爆機,打完單機5星仲有大把任打,打到咁上下又要爆打同一條龍刷裝先夠打上去
今集叫做有主線
問題係芒亨同fifa係同一類型嘅game,都係自己玩好玩睇人玩麻麻哋, 同埋一樣係唔會有一日爆機, 你鍾意玩基本上係可以玩好耐好多野玩玩唔完
都唔聽人意見玩hitman2
最記得佢尾段玩到真扯火,啲道具都禁到亂晒,見佢咁樣對人中真係有啲唔開心,始終我都因為人中6先開始鐘意睇達哥,又係咁屌一馬偽善,真島篇個故事其實好感人,俾佢趕到冇晒氣氛…
成日話「快快快快快,班契弟唔好阻住,我唔想浪費時間」…打得好冇Heart
好多小學雞點鳩達哥
伍公子
唔係達哥,呢隻Game會唔會有人識?
邊個黎

吳孟達都唔識? 😱
好中point
依家9點半6000人都冇
少咗成半
人中越睇越悶
隻暴擊英雄完全自爆
mh直程無睇
對上一次覺得好睇想追嘅已經係outlast 2 同resident evil 7
今日潮文病發好笑
其實集集mh都有爆機有片尾
不過係要打村長任先有
我諗好多人都係淨打集會所以唔知
今次人中應該係太多副任
同埋有D副任都幾長氣
我因為咁先覺得人中比較悶
暴擊就算啦 始終佢俾左好多心機時間落去
但日日玩係吸客定趕客就真係唔知喇
依家玩mh晚晚斬斬斬完全無野笑 又無得俾佢發揮
如果玩hitman就好
達哥依家係咪淨係玩名氣大PS4既遊戲
2017年度遊戲ZELDA同埋無乜宣傳既HITMAN係咪呢世都無機會睇到佢玩
呢兩隻都係高自由又可以唔守規則咁玩
成日打副任
嚟嚟去去都係嗰幾味 悶到嘔
有冇人有直接聯絡達gor請願
如果達哥揀真三8打肯定晚晚OT
唔好話佢
所有mhw嘅直播都係好悶
搞到呢期冇咩好睇
其實已經玩左七隻
4,5,6,0,極1+2,維新
同埋我自己玩落覺得5先係最好玩 ,可惜冇中文
後面差唔多一隻悶過一隻,好難唔厭
人中極2劇情真係好鳩,轉左新engine 之後d極都係冇以前咁爽快,人中死忠fans都咁話
成隻game得four shine同真島篇個到好睇

同埋呢隻人中已經係達哥第六隻玩既人中,玩到厭都好正常
成日話「快快快快快,班契弟唔好阻住,我唔想浪費時間」…打得好冇Heart
其實已經玩左七隻
4,5,6,0,極1+2,維新
同埋我自己玩落覺得5先係最好玩 ,可惜冇中文
後面差唔多一隻悶過一隻,好難唔厭

其實以前人中hard mode係唔會咁多怪喺條街上面,就算有都未必敢聊你打交,目的就係唔想你開咁多拖來儲exp

都明點解會覺得阻住哂嘅

但無可否認極2後段完全感覺到想趕收工轉game
人中無論邊個系列都係又長又「侵」 mh又唔撚好睇...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞