有冇人呢排完全唔想睇達哥

590 回覆
1249 Like 163 Dislike
北斗 汪達 戰神 FAYCRY
劇情咁撚弱既game點直播呀
達哥好似自pt之後都冇玩過真係恐怖嘅game,之後嗰啲恐怖game好似bio7 outlast 2 evil within 2 都只係半恐怖game

2014-2016嗰期觀眾平均7000-8900,2017頭半年平均8800-10000,但近大半年回落到5000-8000,近3個月平均5100-7100,連chatroom都好似冇咗slow mode
你咪係高登連登長期話達哥借兄弟賺大錢嗰位波台會員?
應該收咗錢玩
其實wwx 嗰時chat rm 班小學雞都係推mh
唔怪得頁頁都有人引戰啦
如來有組織既
其實mon hun直播唔覺得有問題,係佢唔熟操作有時會睇到燥,同埋想睇佢單挑,團戰就真係冇乜野睇
都無咩真恐怖大作
想睇達哥玩青鬼/恐怖之森
其實好想佢玩異型個隻Alien: Isolation,佢一定嚇到瀨屎
in 達哥
we trust
請認明引戰撚
好多舊back up冇左好可惜
咁佢都係講笑性質,唔係真係責罵
不過個劉備我都覺得好偽善
你咁想睇本地政治問題你咪去時事台囉
你睇人打機做乜
你去睇eason演唱會會唔會話佢掛住唱歌避開政治問題?

而且達哥經常鬧狗鐵,鬧一地兩檢,鬧香港政府
又當冇到?
第1次認同心戰王
有無人知隻APP GAME 課金排名?
返抄隻支那GAME
會唔會好似十三傳奇 Heroes XIII咁開3幾個月CAP 完水即走
https://www.facebook.com/HeroesXIIIChinese/
今日終於睇返佢Mhw第一日直播,以未玩過呢隻game嘅我覺得幾吸引幾好笑,所以我支持你嘅論點,好多玩開呢隻Game嘅人好小學雞咁認叻,覺得自己玩得好勁所以係咁屌新手達哥玩得唔好睇.
Sad
On9有乜唔好 嗰時我睇得200幾人有得傾計不知幾開心
岩啊

一開始都以為mhw唔岩佢玩/做直播
但睇佢做白痴野,同迪基亞kitspy hehe,睇落又無想像中咁差

起碼好過當年madmax
回到圓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞