有冇人呢排完全唔想睇達哥

590 回覆
1249 Like 163 Dislike
Mon hunt 轉930
想佢一路斬龍一路論新聞
FIFA 鳩UP得返半個鐘
暴撃會SKIP 佢自己GAME點都谷下 可以理解
而家轉左MHW認同唔岩佢玩 又要砌裝又要研究好多野
記得岩岩出MHW個幾日明明係度屌MHW 要一班人玩
你地唔記得個時無啦啦玩隻Knack 雖然係幾好睇 但係好明顯啦
或者真係好多人鍾意睇佢玩monhunt 認同樓主既只係少數掛
汪達出左啦
仲好記得打max Payne d人會fake 達哥有金槍執
想睇達哥玩汪達
Knack2應該等唔到佢玩
依家連MH都唔想睇
比晒D勁人入黎幫手打, 完全無意思
你話佢自己單挑就話叫做有D野睇姐
依家
以達哥玩法無人carry好難打
又要砌裝又要熟練把武
睇佢卡關先好睇
兩節都係玩d冇主線既野的確係唔想睇
好似之前edf咁過渡性玩一排等新game既冇所謂
尋晚冇kitspy de gea肯定卡土沙啦
佢無兄弟CARRY 打撚到一點都未收得工
on9
MHW本身一出就已經勁多人買啦
邊洗叫達哥玩呀

個d自己另外拍片個d咩三國無雙,assassin creed,仁王,need for speed就真係人地叫佢玩啦
係,絕對需要聽意見
但問題係應該聽咩意見
人中大結局之前達哥問大家買mon hunt玩好唔好
個個都話好好好正正正
之後人中大結局咗就兩邊世界大戰嘈玩mon hunt定真島篇
好啦,真島篇完咗玩大家講玩mon hunt
之後呢?睇下呢個post點鬧達哥玩mon hunt?
mhw 係自己玩先好玩 睇人玩好悶 笑點得佢係咁死
點夠你地班小學雞好笑
講到自己好巴閉冇咗你達哥就食屎咁
然後就幾難聽既說話都有
同d大陸人一樣
自己有俾錢就大晒
同「要不是中共照顧你們,香港早就完蛋了」一模一樣

呀,係仲衰過大陸人呀
睇達哥直播又冇俾錢,一轉暴擊英雄就不了不了
幾千人既意見邊有咁易統一
咁ON9叫達哥玩CAPCOIN GAME? 唔叫達哥玩自家製既汪達與巨人?
有無人記得佢試過9半玩WWE,笑到我抽筋,可惜玩幾晚就唔玩

合作開檯遊戲,成班人on99咁行來行去係幾好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞