有冇人呢排完全唔想睇達哥

590 回覆
1249 Like 163 Dislike
睇人打機最無興趣就係手機game同刷裝game
隻暴擊英雄佢要宣傳我明,無聊都捱到呢廿分鐘去主菜
之後mhw真係唔啱佢直播風格,佢玩得又慢又悶,完全係個新手零技術盲中中咁打,mhw係紅係好玩但唔會想睇佢玩
佢係玩恐怖/自由度大/劇情向嘅game先好睇好笑,都係skip一排等佢轉game先睇返佢

利申:假兄弟
邊個黎
仲唸住達叔玩住呢隻等汪達
一到暴擊我就skip
mon hunt會睇,笑佢貓車達
GTA, sleeping dog, saints row呢類極大自由度既game我先會睇

主要睇佢做尻野 尻up 尻翻譯 尻配音 尻渣車 尻殺人
唔覺 睇足晒 但想睇達哥玩 hitman2多啲
我都係想睇佢換汪達
而家剩係睇FIFA果part 同暴擊
近排真係唔係幾得
得evil within2好笑
mhw做直播真係無野睇
自從暴擊後少咗好多契弟睇
用mhw擺落2230同打多個鐘fifa冇分別
不過呢一個鐘唔會吹水講新聞只可以講話係揀錯game了
如果有兄弟入黎玩就會好笑
個人唔鐘意mhw
都係恐怖驚或者gta watchdog 呢d自由既驚最正

達哥加油
同意

等緊佢3月玩人中北斗

MHW拎去新年同兄弟開房打年獸仲好啦
北斗佢未必會玩啦,感覺人中系列佢開始厭,極2支線都唔清晒
3月都幾多game出,期待佢玩far cry/a way out多啲
人中系列係鐵膽一定會玩

加埋達哥鐘意北斗
人中系列我都睇到厭
仲要極2劇情鳩到仆街
由爆完人中就應該fifa 到2330
而家今緊自己米
用mhw擺落2230同打多個鐘fifa冇分別
不過呢一個鐘唔會吹水講新聞只可以講話係揀錯game了
由爆完人中就應該fifa 到2330
而家倒緊自己米
識睇一定睇重播開2倍速
mhw根本唔適合拎黎做實況
其實十半zelda玩法自由岩睇d 最緊要可快可慢爆機 有新作除時爆機
一係擺mhw去9 點半講住新聞打 除左thief 應該無一隻悶過呢隻 睇佢鳩斬不如自已玩
放心啦 一定唔會玩到爆機

好似當年 DS(唔係3) 同EDF咁 唔係長期玩
有預感會玩到一半棄game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞