浸大語文中心抗議事件 兩名學生暫時停學

692 回覆
65 Like 633 Dislike
你班傻鳩五毛不如講下個「撚字」點樣恐嚇人,同埋邊條校規話唔比講粗口,講左要退學
又不如唔好淨係講個撚字?
你兇鳩人 唔撚比人走 聲大夾惡
唔識尊重人 : 個外國女人講野
你就 ok la no problem la bye bye
唔好話學校處分唔一定要有校規規定,我諗校規都冇寫唔比殺人啦 係咪代表可以?
不如你比個理由出黎唔停你學?

On9仔 殺人犯法 你應該係報警 用法律去制裁 唔通用校規? 你係咪傻鳩?

講返呢單,如果你覺得係追成恐嚇嘅,校規又無寫,咁你咪去報警囉。 問題係你而家停人學係唔跟程序做野呀嘛傻鳩

仲話依法辦事
其實罪不至於停學 但教育局最怕係其他學校都有樣學樣 咁就大燃禍 所以停學我覺得唔係校長單方面決定 而係整個教育界要殺一敬㹮 我都係以事論事 不過連登仔又點會聽我講野
中學衝擊學校office其實已經肯定停課或退學
五毛加班!
屌,你假膠定on9呀
唔係反對普通話呀,係反對成為強制科目呀
唔止呢度 全香港d五毛都未停過手
五毛咁落力 睇黎真係好驚學生有行動

罷課啦屌佢老母
777成功維穩左咁耐
遊B 天琦 G峰全部屎上身
今次BU事件可能係另一次觸發點
好搞唔搞大學生 班老屎忽無撚腦
抵啦
停學都著數左佢地啦
今次同教大民主牆單野有異曲同工之妙
就係要搞大學生
八間大學都有人mon實
你睇短短兩日成班左媒夾埋煲大件事就知
求下你快d罷

不過呢班叫囂既有幾個真係大學生
比人屈左做港獨分子,上大陸實習比人恐嚇話要打到佢甩哂d牙,個校長都可以粒聲都唔出?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞