浸大語文中心抗議事件 兩名學生暫時停學

692 回覆
65 Like 633 Dislike
可唔可以請d專業少少既五毛 條撚屌分分鐘都未係香港番過工
成版都係show blocked user
大陸喱亮刀=食生果
有份搞死學生嘅浸大校長老師嘅共匪蓄生全部不得好死!
真係好撚多傻鳩以為個重點係讀唔讀普通話

明明本身個問題係校方推出個考試評分準則做得差
學生想知道個評分準則,校方無回應
先激到班學生要佔領

你可以話班學生係好無禮貌,佢地係用錯左方式去抗爭,但有無諗過d學生點解要咁做先? 有無諗過問題出係校方身上?

剩係一味將個問題focus係講唔講粗口,學唔學普通話,正傻鳩。 浸會管理層真係垃撚圾。

大家唔好再同班五毛嘈啦,果班傻鳩五毛係無咁高智力理解呢件事架啦,我打完呢篇野都覺得哂gas
屌你班共狗
社會問題搞唔撚掂都算
仲要係咁打壓後生仔
佢地條命長過你地 未來係屬於新一代
你地終有一日要還 睇撚住黎
每次見到呢個point就笑出聲
陳樂行講到自己咁巴閉入到HKU CU
BU就真係屈就佢啦
TRANSFER囉
執柒咗佢啦
政治迫害

中資bank 都用英文wor
似係你未返過工
解決提出問題個個人
中環堆甲級寫字樓一定用中文send email
浸會幼稚園
邊度用錯?
su只係用盡所有手段迫校方回應訴求
邊個迫su用到呢啲非常手段?
呢個社會已經完全墮落
既得利益者永遠站在不敗之地
其他人稍為唔跟佢哋規矩就做乜都係錯 做乜都係十惡不赦

姐係有錢有power講既就係道理寫既就係法律咁呀?
好撚大個官威呀
我屌你老母呀
黑警成日兇鳩人,又唔見黑警停職?
警察有執法權,你有冇?
有執法權就可以兇人?咩邏輯?律政司司長就可以知法犯法算唔算同一道理?
僭建問題,司長一路都係道歉,認錯的態度。並且即刻拆除還原,符合政府一貫處理僭建的政策。

警察做嘢冇可避免要兇人,因為暴徒本身就係兇殘成性,禮貌都要睇咩類型的犯人。

我屌完你老母閪跟手道歉得唔得
學生會冇搞罷課?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞