浸大語文中心抗議事件 兩名學生暫時停學

692 回覆
65 Like 633 Dislike
知你勁啦,天才
間間學校都有唔同遊戲玩法姐,唔啱玩咪轉校囉
利申 科大 都要普通話讀中文
黃皮狗教育
陳樂行fb已經比人洗緊版
sorry錯手負評左
我屋企表示
總之學校鬧老師就唔岩 仲要有粗口

心諗 佢地咁樣同果句本身真係鬧 ?

痴鳩線
痴燃線學校
真係俾陶傑講中
之前寓言過話會批鬥大學生
你睇下佢fb 個苦主聯盟幾少人就知咩事
根本正正經經上完堂去考試就可以合格畢業
係因為絕大多人都冒唔起defer既風險
你係香港穩定打份牛工都生存到
咁你就唔去爭取民主?
咪咁蠢啦 港豬
ON9浸大高層
浸會中學名不虛傳
你問幾多人唔想讀GE 大把
你問幾多人肯企出黎搞取消 無
係咁鳩縮啦
1.佢唔係英文老師咁簡單,佢係語文中心department head,理論上咩都關佢事,唔係班學生圍一個唔關事老師
2,佢地入去係要評分標準,份野考試前就應該比到學生睇,但個department head一時話無,一時又話有,咁姐係點
3會長真心串,係應該禮貌D
4個試唔係要求專精只係要基本溝通能力,經過中小學教育,係唔係真係有咁多人唔得,包括內地實習完,參加過普通話朗誦
你自打你個嘴啊
首先普通話course係每個BU學生畢業前要抽3cred去讀,唔讀畢唔到業
所以豁免試係比同學考一次合格就唔洗上堂同再考
你估真係咁傻仔個個都鍾意普通話咩,3cred可以讀日文德文個啲啦
仲有合理性何在?你會唔會對數據太主觀呢?合唔合理除左睇合格率亦都要知原因架,你死左你都要知你自己點死你家人都有權知你點死架,港鐵點解突然少左班次嘅你都想知點解架,dse讀書做pp我地錯左題目都要睇翻答案睇下錯左乜嘢然後改正啦
因為都係涉及緊你嘅利益架嘛,距地影響緊你架嘛
仲有啊,你班五毛唔係話緊人地講粗口唔尊重架咩?咁我想問你又做咩打粗口啊!你宜家都唔尊重人姐!道歉啦!人地劉子頎講左粗口都勇於承認道歉,你地講完就唔say sorry好唔公平姐!你地都好雙重標準窩!
道歉啊!你講粗口你唔尊重人啊!有咩資格話人地講粗口唔尊重老師?常言道:要人尊重你,你首先要尊重別人!人地做錯都道歉啦,你地呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞