浸大語文中心抗議事件 兩名學生暫時停學

692 回覆
65 Like 633 Dislike
咪話我話 你偱正常投訴
一定不了了之 新聞都無單
普通話暴政持續落去
大學生唔講粗口先係奇聞

如果講粗口要停學,我諗過半大學生都要
講粗口唔係問題,踩上教職員office,佔領,然後粗口辱罵教職員,就係問題。

佔你老母閪咩,你家下打扙咩,上門理論都唔撚得,正一支那賤畜奴性不改
咁點解唔直接圍校長?
HKU班人都識去搞校委會啦
對住你件 ,老母做雞 比人屌到西到爆 既仆街仔。 我地咪要屌柒你囉。
五四運動仲激
咪鳩理班五毛
同佢地嘈根本浪費時間
黑警 身份係警察 係代表政府嘅公職人員 又帶住武器
咁你覺得邊個兇鳩人嘅行為比較嚴重
係囉 成班差佬係運動場集合屌人老母
何君堯公眾場合話港獨殺無赦 都實錯架喎
點解到頭嚟冇人要對自己嘅言論負番責任?冇人覺得自己講錯嘢?
仲有一大班鼠輩狗朋爭住出嚟幫佢哋保駕護航?
點解講粗口八婆反而就要停學?
你答我啦屌你老母 你嘈乜撚嘢啫
還點都係 索性立法唔比講粗口
同人唔同命
竟然吹到學生講粗口就停課
醫生醫死人。就可以調查中繼續𢭃人工
hong king is dying
去浸會FB比左1分
講真話
入得浸中邊個唔後悔
梁振英今天(8月23日)回應記者有關學校在處理「港獨」的討論時說:. 喺學校入面講粗口,呢個係犯校規,唔犯法但係會犯校規,社會上講粗口唔會上法庭,但喺學校講粗口,屢勸不改可能會被趕出校

古有防暴隊,今有粗口踢,振英,神人也
咁都中
講粗口俾人Spin係on9
但因為講粗口停人學,BU連小學都不如
你都冇撚答過我
屌你老母閪唔撚敢答就縮啦好冇?
對權貴對既得利益者永遠都寬宏大量 扮乜閪嘢中立啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞