[Switch/3DS機主討論區]|Happy New Year|(70)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
香港人打機最低質素
https://lihkg.com/thread/522572/page/1?ref=web

最有趣係有種人

1. 社交有問題, 講埋d 野九唔搭八
2. 好新手既問題, 隨便google 一大堆佢都要追住人問
3. 乜都唔識, 走出黎指揮, 發表偉論隻game 邊道唔好玩
4. 高手教佢, 想勁要改壞習慣, 然後呢種人反駁個高手,話個高手唔會明佢個情況
5. 需要練習既game 唔練, 然後同其他人溝通唔到, 因為水平差太多
6. 一有絲打係group , 佢衝埋去吹水, 入打機group 唔撚係打機
7. 講親野駁撚左咀先, 懶有見地, 然後根本冇料

最後呢種人會周圍屌人地小圈子, 話成班高手唔撚理佢
搵唔返張圖。個陣aeon 排隊買又話有兩年,宜家真係口同鼻
唔好推得咁快thx
ok
10:05前爆唔開post
咁都嘈到3頁
咁我唔講野住,費事又比人咬到爆post
爆硬架wor
除非direct有消息,唔係唔回po了
aeon錯既機會大d
如果係咁只可以認命,同埋keep 左個盒成年終於可以掉左佢
keep盒真係好煩
Mario + Rabbids: Kingdom Battle (Switch) – 9/8/9/10 [36/40]
Tiny Metal (PS4, Switch) – 8/8/8/7 [31/40]
ok 我接受 買買買!
部機3月出,你點樣keep左1年
放埋一二邊囉
唔通掉左佢咩
都要搵位擺
我買任何電腦野都會長期keep盒
機箱個盒呢
某年揀去掉咗
不過我上一部電視個盒都重喺度
用嚟裝晒啲大盒同埋後備件
大盒又裝細盒…
係咪AEON班小妹妹玩果隻卡遊戲?
YES
都有好多毒撚玩
好似係卡片儲衫同音樂節奏遊戲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞