[Switch/3DS機主討論區]|Happy New Year|(70)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
係on9
買個3.5mm藍芽發射器 (ssp福仁$100)
再連落藍芽耳筒
爽yy
睇錯原來插喇叭
自膠

藍芽發射器加個藍芽喇叭係咪應該都得?雖然我兩樣都無
你想要點既效果先
你手上有咩硬件啊
洗唔洗同電腦一齊用
MON有冇3.5MM output

個mon就係無3.5先到頭痕 諗住搵下有無hdmi 轉vga 分離聲音個種converter 淘寶又搵唔到
點會冇,大撚把
電腦仲用緊VGA定MON得VGA

個mon可以dvi-d同vga
不如換過個mon啦
個mon冇3.5插都應該幾舊
電腦係hdmi out架嘛

你買個有2 X hdmi in+ 3.5MM out既mon就解決度啦

複雜D就買個switch再買下面呢個

https://detail.tmall.com/item.htm?spm=a1z10.5-b-s.w4011-14455201755.55.3304a85bwnaLdl&id=14080807518&rn=cf62b39601a4555156cbdf761aa34bf6&abbucket=17

但呢兩個方法都需要你個喇叭有3.5MM IN
如果只係得USB你始終要插黎插
dolby 要 licence
btw 你有冇試過係咪真係出唔到? 我發夢聽講係因為冇 licence 所以唔會公開講話 support (好似係
得DVI同VGA
尼爾 同牧場一樣等到2046
btw好心就移殖mhw落switch啦

買個有2個hdmi port加內置喇叭既mon應該係最無腦既解決方法
前題係冇咩高要求
我都用緊pebbles
平靚正
真係run到mhw咩

藍芽發射器加個藍芽喇叭係咪應該都得?雖然我兩樣都無
你想要點既效果先
你手上有咩硬件啊
洗唔洗同電腦一齊用
MON有冇3.5MM output

個mon就係無3.5先到頭痕 諗住搵下有無hdmi 轉vga 分離聲音個種converter 淘寶又搵唔到
點會冇,大撚把
電腦仲用緊VGA定MON得VGA

個mon可以dvi-d同vga
電腦係hdmi out架嘛

你買個有2 X hdmi in+ 3.5MM out既mon就解決度啦

複雜D就買個switch再買下面呢個

https://detail.tmall.com/item.htm?spm=a1z10.5-b-s.w4011-14455201755.55.3304a85bwnaLdl&id=14080807518&rn=cf62b39601a4555156cbdf761aa34bf6&abbucket=17

但呢兩個方法都需要你個喇叭有3.5MM IN
如果只係得USB你始終要插黎插

好,了解下先,多謝爸打
少啲物件,貼圖劣化,應該run到既
要整冇話唔得既,咪畫面冇咁details囉,反正大家打PS4版都唔係揀畫面優先,證明capcoins留有一手
PokémonHub HK

Pokémon Hub 有兩款香港限定T恤,你地儲左未?=
=

如果我用條3.5mm male to usb male 係咪都做到相同效果
搵條3.5 to 3.5啦
notebook 冇多一個窿
未見過呢種線
用光纖出到兩聲道,唔理係喺switch到set stereo定surround,上網睇啲人建議買個入HDMI出HDMI+7.1嘅盒仔,但我本身部amp(舊onkyo amp)個5.1 analog input已經一早畀電腦霸左,所以剩返啲2.0紅白、光纖同同軸,冇位插。
其實買個dts或者dolby license會有幾貴?
1個port果d唔係同時包埋in out架咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞