[Switch/3DS機主討論區]|Happy New Year|(70)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
屌你老味 咪又係whatsapp
咪又係手機驚
本日からJOYSOUNDで『ARMSグランプリ公式ソング』が配信中!
歌詞を知らないだなんて心配は無用ですよ!

MetaCritic: THE BEST VIDEOGAMES OF 2017
http://www.metacritic.com/feature/best-video-games-of-2017
其實firm左11號有direct 啦咩
講真我都係老任FANS
不過見到老任係咁比三廠撚真係

EA唔講太ON 9

2K 叫有心不過遲人地1-2個PATCH

UBI 出低成本GAME
刺客 , R6系列都冇

SE , FF 系統冇聲集

Konami 果D 名名連麻格呢D低技術同好岩NS平台既GAME 又冇消息

光榮係咁返炒無雙
官方講法:
近乎肯定: 1月有direct
好大機會: 11號(未計時區, 可能係日本/HK 12號)
所以話bandai比隻全世界個個都識嘅大作switch真係唔話得
刺客教條唔期待出最新 求下Ubisoft 翻炒123就夠
其實firm左11號有direct 啦咩
官方講法:
近乎肯定: 1月有direct
好大機會: 11號(未計時區, 可能係日本/HK 12號)

我估今年19號
上年都好似17號搞
2018了 還未玩到太鼓
好想玩死神個隻靈魂嘉年華
希望出Nier
胃痛下

Btw之前玩pc版nier 用switch joy con玩
炒冷飯唔緊要呀
rpg game可唔可以出中文版
撞正地震
部機本身性能又唔係好
唔減真係食得屎
利申大使機
其實今時今日FF 呢個名已同高解像CG 掛左勾,
結果偏頗畫面下無論系統定故事都係一代不如一代。
所以Switch 出唔出FF 真係WFC

反而SE BDFF Team 做果隻OT好正,
完全有返當年R. Saga既感覺,
佢個偽2D 迷宮睇落簡單,其實好多隱蔽既路,
同埋光與影做得好Details (你睇下水道拎住盞燈既光影效果)。
我個人好期待呢隻。
Bandai不如快手整埋太鼓達人啦
唔整party mode 嘅話一陣就整到啦

2K18 Curry IT4 幾時先有得用翻啊,現實復出左啦喎

Koei 屌你老母無雙8Switch版呢?

Konami 不如你整D音樂遊戲落黎比Switch啦,你又易整我又襟玩
koei:屌你 我咪落足dm整隻火紋無雙囉
你班任豚唔買帳咋
其實火紋無雙好玩的
koei:屌你 我咪落足dm整隻火紋無雙囉
你班任豚唔買帳咋
其實火紋無雙好玩的

其實隻火紋好值得買黎撚兩撚
而且係當時9月唯一一隻有中文嘅switch game
就係唔知點解無人講

利申:爆機加齊哂DLC
好撚想打 麻格呀 仆街 KONAMI 食屎狗
konami 家用音game 好少wor 佢整到d咩
只不過係否定左某D極端任豚 火紋係一線大作 既妄想
因為根本無人玩 利伸買左
除晒褲,j得direct未呀
希望農曆新年出到星之卡比 過年同fd玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞