[Switch/3DS機主討論區]|Happy New Year|(70)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
啲廣告牌識轉架
新fate 有冇講話會出NS版?
No
新fate 有冇講話會出NS版?
No

頂, 又要買ps4版
人地嫌你個late port少銷量,睇唔起你果3,4百萬裝機量啊
(6月出果時應該500萬左右,同ps4差唔到幾多)
講真,嗰隻真心唔好玩
呢d fans向受眾小仲要無趣既驚大部分都初動型,要買既一早會係ps4第一時間買哂
係咁既情況仲會有幾多人會係switch買多次?除非係無psv同ps4既姐
Set個咁既test黎認為switch fail左,咪唔好出switch版囉
再下作果時都歡迎繼續出係ps4
繼續出psv先啱
marvelous有冇講過放資源落NS?
唔洗再做精神日本人
地底探險好玩, 又有得2P
咩語言
見US Shop平買左英文
同好, 同friends 4打冒險好過引, 真係做到互相扶持先過到版

打左好耐先完第一排...
比想像中難玩些, 成日差D死E哇鬼叫好過癮
同埋2P真係要插電視玩, 分割左畫面隻人真係細到呢
走啦你
有冇人想入line地底group?add我id fatbigmomo
流言timeline:
EA 宣傳FE既資料爆1月會有Nintendo Direct
亞馬遜爆18款無圖示但就寫住等待活動發佈
5.0既介面爆出

感覺依家Nintendo Direct 流言太真,如果到時無
分分鐘任記會因為流言而仆街一排
POP TEAM EPIC?
個個都已經話2018冇game玩,仆左啦一早
係 出左動畫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞