[Switch/3DS機主討論區]|Happy New Year|(70)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
日本邏輯:Sping = 1 March - 30 June
日前Square Enix旗公司總裁松田洋祐談論到關於2018年的目標,將會著重移動端市場,同時為Square Enix制定了新年規劃路線。

老任又被撚
求推介帶出街switch差電線
咩日本邏輯,香港都係3,4,5月春天加啦
每日入黎呢度既心情
三廠墳墓
出埋d奶粉作比任豚
除晒褲,j得direct未呀
每日入黎呢度既心情
我第三次笑左
Aknes 同博思 兩間出既大陸switch 代用dock買唔買得過
每日一推,推到直面會個日
著重移動巿場唔係SE一貫方針黎咩?
期下大部份手機GAME玩一年就收皮
BDFF都比佢做死左
其實D report幾好玩,但唔知係咪因為要推另一款BD“正傳”所以摺左
D's report玩法幾好
但抽角機率低到仆街

Praying Brage就網頁GAME越黎越少人玩
但好奇跡地長命過繼承佢人設既D's report

依家Fairy's effect就抄FF Grandmasters
故事多少同BD BS有關但玩法
職又得返5隻

Bravely Third/Sword睇黎都冇架喇
PS4 第一年咪又係炒冷飯
部部機第一年都係咁架la
老任有Zelda 同Mario 2隻大作放第一年仲想點
2隻都唔啱玩跟任話有game d人我都好好奇你買switch 做乜9
6月前想有b3真係妄想,條trailer得一段仔cg就知完成度幾低
仲有神谷呻左幾耐買唔到switch,就知佢係幾咁遲先開始搞switch既game
好想玩太鼓呀
好彩有墨魚沉迷 可以頂到多幾個月
真係咁想玩咪玩下3ds太鼓 有2作定3作唔記得
隻勇者builders無中文化
無玩過PS4版仲諗住入番隻
砌下高高唔駛日文啦
coov
佢不嬲都搞笑開,你信唔信佢真係到6月先有機去開發?
睇返16年news,白金都講左nx果時已經開始開發新驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞