[Switch/3DS機主討論區]|Happy New Year|(70)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
後者仲要加多樣,local換完寵會lock save,除非洗機或者upload左上cloud,如果唔係無得就咁del,亦無得用cloud save蓋local save
個backup for你本機有意外果陣用架姐
解除左帳戶綁定
雲端果個咪最新
洗機先可以蓋
係喎
要lock del
如果想買SD卡去ESHOP買GAME再裝既話
SD卡之間會唔會影響到讀GAME速度
而家玩zelda用GAME卡玩覺得好慢,會唔會用SD卡會快D?
大家有無咩介紹
Sd card有影響,但都唔會夠game card快
PS4好似都係類似功能
一定係最新果個洗舊果個先得
ps4得,你用呢個標準真係唔敢擔保老任學唔學得黎
任屎堂
係RE2本身慢 佢畫面算好啦 係load耐d
大家FF完未
跟本PK MON 就唔會有SWITCH 版
唔係話之後果d都會出係switch?
佢玩野
好簡單啫,你哋唔記得3ds個backup功能都係冇pkm份
點可能唔出
正路就2019 11月
三年一代,佢都唔撚急
未來野未來先算
睇下2018 6月前有咩玩先啦
switch如果冇pkm份都幾大獲
以前3ds跟帶,跌爛左部機,盒帶都可以插入新機
而家部switch一壞就冇撚晒
可能搞唔掂2020出喺3ds後繼機度好過
佢就係寧願你會無撚哂Dsave 都唔會比機會你開外掛甚至破解
所以部機咩功能都無
以前PSP就係圖片功能出事,load張雪花圖雞蛋圖就破解左
今次switch d帶係咪齋讀唔可以寫入?
請問點樣入到eshop同game入面既排行榜
部機既語言用英文, 地區轉左日本, nintendo account地區係日本, 但上面兩樣都仲係連唔到
試下reboot部機
似乎係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞