[Switch/3DS機主討論區]|Happy New Year|(70)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
11/1既 direct就係公布下次既Direct係幾時
就算有FF15 同GTA 都唔吸引 ..
係NIER 好少少
淨係見到卡比6月躍西3月發售就可以收皮啦
FF15隻GAME垃圾到
要包晒所有DLC先叫算係一隻GAME

octopath要 9月 ?
想問下mario adyssey個主機套裝$2830個價o唔ok 定分開買好
想問下2k18點更新個陣容名單?
Curry IT 復出左果D都仲係無得用
想問下mario adyssey個主機套裝$2830個價o唔ok 定分開買好

$2830-淨機$2340-MO$350=$140
即係$140買MO set啲骨,自己判斷值唔值
抵屌啦

次次出新機啲支持者都拎冷飯打飛機架啦,關咩任豚事
係,見到依點已經知係fake
卡比六月真係屌佢老母
本來expect 二月,宜家二月原來乜春都無
其實6月都未知有冇啦
又冇得咁計既~~~左右紅con + case,
本身左右紅con 都貴過普通灰con 啦。
紅joycon公價同灰joycon係一樣架
火紋下一集個名
幾乎確定個list係流
我一般行街鋪見到通常紅con 貴灰con 幾十,仲似為本身定價唔同添
炒狗不嬲幾蚊都呃你
蘇寧都係喎
想問下個套裝包個張貼掂唔掂
而架係豐澤同aeon買mario set駛唔駛要另買一隻game?
黎緊ps4出mon hunt 應該好多人出ps4

http://techon.nikkeibp.co.jp/atcl/feature/15/122200045/010400368/?P=2
Nintendo Switchの好況に沸くゲーム機向け液晶パネル
炒狗不嬲幾蚊都呃你
蘇寧都係喎
https://www.nintendo.co.jp/hardware/switch/accessories/index.html
而架係豐澤同aeon買mario set駛唔駛要另買一隻game?
黎緊ps4出mon hunt 應該好多人出ps4

aeon唔洗
想問下原裝收納包送個張保護貼掂唔掂架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞