[Switch/3DS機主討論區]|Happy New Year|(70)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
勞煩到官方出黎解話咁突兀
唔係有條友爆dbf角色名單as澄清話唔係真咋喎
岩岩再check返好似係,搞到大家誤會左

繼續打飛機先
就算唔打都會比人話係打架啦
乜都得
我rocket league dlc同game都係US
AC照用JP果個玩
有gta 一定買
可能加入ns獨有地區過場功能

仲衰過SA
Dee哥真係好笑
ps3都行到gta5, switch會行唔到
DEE哥剩係玩過NS咋3DS都無
不過咁講,如果用黑色洛城做標準的話,會行PS4 級的GTA5機會大好多

其實rockstar肯出嘅話應該都一定賺 我自己唔期望佢可以行到1080 60FPS 真心以前360 ps3咪又係咁 點解要咁執着個畫質
請教下大家
見d人話4.0後可以用usb耳機,咁個底座usb插喇叭既話出唔出到聲?
外國有人講過用得果D usb sound 卡都係免額外供電果D先得
你一般喇叭點解唔係諗3.5
買個3.5mm藍芽發射器 (ssp福仁$100)
再連落藍芽耳筒
爽yy
睇錯原來插喇叭
自膠
仲GTA5 ....
https://archiverse.guide/
MiiVerse Archive
請教下大家
見d人話4.0後可以用usb耳機,咁個底座usb插喇叭既話出唔出到聲?
外國有人講過用得果D usb sound 卡都係免額外供電果D先得

我個喇叭係usb頭
請教下大家
再連落藍芽耳筒
爽yy
睇錯原來插喇叭
自膠

藍芽發射器加個藍芽喇叭係咪應該都得?雖然我兩樣都無
邊隻啊
其實你直接插落去試下咪知
你想要點既效果先
你手上有咩硬件啊
洗唔洗同電腦一齊用
MON有冇3.5MM output
請教下大家
再連落藍芽耳筒
爽yy
睇錯原來插喇叭
自膠

你想要點既效果先
你手上有咩硬件啊
洗唔洗同電腦一齊用

個mon就係無3.5先到頭痕 諗住搵下有無hdmi 轉vga 分離聲音個種converter 淘寶又搵唔到
請教下大家
再連落藍芽耳筒
爽yy
睇錯原來插喇叭
自膠

你想要點既效果先
你手上有咩硬件啊
洗唔洗同電腦一齊用

其實要同電腦共用,如果唔係每次就要抆線
有無咩計
點會冇,大撚把
電腦仲用緊VGA定MON得VGA
dock插usb喇叭出到聲啊,而家用緊jbl usb喇叭 pebbles
呢隻好似有埋aux in
應該適合佢共用唔洗次次插
但唔知佢用緊邊款
買完有Audio splitter嘅HDMI switch出toslink先知switch唔支援dts同dolby 5.1 surround
淨係得LPCM出5.1係咪on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞