[Switch/3DS機主討論區]|Happy New Year|(70)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
3DM
可靠消息指魔女3將會在2018內發行
消息來源op好似係verified by reddit mod
另外,metroid應該會19年先出到,因為仲有d footage既問題
Source:https://www.reddit.com/r/NintendoSwitch/comments/7nvc3n/bayonetta_is_coming_in_2018_on_good_authority/
你攞咁大部掌機出街玩手機game
呢句真係心酸
直頭命中要害
幾時zelda mario變左手機驚
不過我女友見我玩mario rabbids 都話做咩比幾百玩手機驚
手機驚要是有呢種質素唔好講老任,索索都有排震啦
我玩OT都畀人串
有無人玩九張羊皮紙? 見無人討論
隻OT的確係手機級
戰鬥果D同FF6冇咩分別
睇到個回覆當堂嚇左一跳
睇埋個user name原來得啖笑
dee爺D笑話真係
portal係手機都有得玩
手機驚仲慢出過手機咁多,點買
只係想帶出有d人睇畫面就判咗刑
Monster Hunter: World is currently being optimized for PC and is planned for an Autumn 2018 release!
不如數下截至今日唔計冷飯,唔計手機Game,唔計手機Game級嘅Game
宜家有幾多隻真正嘅Game?
下次主機大戰用
你攞咁大部掌機出街玩手機game
呢句真係心酸
直頭命中要害
幾時zelda mario變左手機驚
不過我女友見我玩mario rabbids 都話做咩比幾百玩手機驚
不如數下截至今日唔計冷飯,唔計手機Game,唔計手機Game級嘅Game
宜家有幾多隻真正嘅Game?

除左任地獄自家之外都數唔到
Lost Sphear
好多indie game 都唔係手機級數la
咁係丫麻
屌2018 年戰鬥仲係敵人閃黑就算

假3D
地圖遮寶箱

大部份時間冇配音
square 都撚尻老任啦
出2隻30FPS 都冇既DQ HERO
DQ 11 唔同步
出隻SFC 時代既OT
我好想玩DQ 11
不過想玩SWITCH 版可以返工打
都唔知要我等到幾時
PSV REMOTE番去屋企
覺得本來係3ds 跟住先port左上switch
手機game level, 賣1000yen 就差唔多
仲有三張

來戰嘅諸群
陸行鳥果個係乜平台?

免費下載破解遊戲平台
18年又一笑話誕生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞