[Switch/3DS機主討論區]|Happy New Year|(70)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
再出隻zelda級數,呢d十年一遇既真係話咁易咩,如果係再有我都
其實出返大亂鬥,動森都夠頂住
再加堆準一線同二線同1,2個新ip
最緊要第3方比d力,唔求獨佔但跨平台比多d老任

但mon hun就算有都唔會呢個direct講架啦,我認為今年內都好難會有switch monhun新消息
舊版係屎 呢個係咖哩味屎
2d Mario, Pm, 大亂鬥都未用
講真真係唔使擔心老任第一方會冇game
真係大把百萬級既game
任天堂出完mario maker仲會再出2d mario??
任豚別打丁了 老任無貨交
有貨文就應該12月係xb2 前後搞dierct啦
2D 既話出paper Mario 都幾好呀
或者整翻隻Mario Party 都正
Vern:I also wanna throw my hat in the ring for Jan 11. It’s gonna be a good one for most people with realistic expectations.
(Vern之前係第一個爆la noire同9月direct有西方三廠驚)
因為早喺3G年代已經轉哂去樓上Cafe打
仲J緊當年M記盛況果班根本就係玩到P3就冇玩果D
唔好再用New系列個Engine就得
個風格已經用左10年
great it is gay Chinatown war for switch
classic port we love it
DRAWING ALL 802+ POKEMON! (updated to Sun & Moon)
https://www.youtube.com/watch?v=X8VnTLfScjE

請從上圖選出你認為2017年最垃圾的任記大作
仲記得金雞25樓全部都玩緊MH
Anyway,依家諗返,坐響麥記阻人做生意本來就好仆街
利申:大仆街
終於等到呢個update出喺switch
Cat Quest update out now (version 1.01) – New Game+, Mew Game, Kitmas Quest
http://nintendoeverything.com/cat-quest-update-out-now-version-1-01-new-game-mew-game-kitmas-quest/
等mhw出左齊齊搬部ps4去金雞連
要買了

呢盒啱啱買左日文
一定係usm
想快D有任何PKM 既消息 整隻重製紅黃藍版都好丫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞