[Switch/3DS機主討論區]|Happy New Year|(70)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike

我岩岩玩完部機,過左廿零分鐘之後佢彈左類似上面張圖咁既野(張圖上網搵的,唔係我影)

長接過power 重開,會一直卡係下面呢個畫面,請問有咩方法解決
試下再長撳 power 重開,如果試多幾次都仲卡嘅話開到佢冇電自己熄再叉電試下,都係唔得嘅就預約啦
horizon同zelda拍埋隨左畫面真係冇野可取
你玩HORIZON , 有時見到D矮石但係都可以跳唔到上去
又要去到特定既地班先可以爬真係
你要玩野外求生
又唔比人完美利用地型
本日からJOYSOUNDで『ARMSグランプリ公式ソング』が配信中!
歌詞を知らないだなんて心配は無用ですよ!

打OPEN WORLD呢類GAME最難唔係打怪解謎
而係爬山搵路,連要去既地方都唔知點行就好無癮
地圖坐標都無用,唔會顯示高低差
同埋ZELDA有樣好重要物品,就係滑翔傘

HORIZON打緊DLC雪地版,就諗返起打ZELDA去雪地
要搵保暖方法,反之HORZION著住件背心爬雪山都面不改容
雖然對隻GAME流程無影響,但我就好留意呢D細微野

另隻火車卡GAME剷得,諗唔到要咩畫面LOAD咁耐
RESET完仲要扣我HP
但係zelda一開始已經送件防寒衫同埋教煮辣椒,早期亦都唔會去到要二級防寒嘅地方
二級防寒地方我拎左降落傘已經周街走
搞左好耐先可以安安全全去果座塔
而家剩係完左1個神獸但係我已經差2座塔就開哂全地圖
你有睇ZELDA 個製作過程篇文章就知道,佢其實做左好多工夫去誘導玩家去探索
個個係到問太鼓幾時出
7月先出左PS4版, 唔會出得咁密
斷估起碼都要出年6月打後先有消息

做得任豚就應該要有時刻被出賣既心理準備,呢單野大家一早打晒底真係唔會太出奇

無人想知啊

開頭聽師兄講去左信和行
但12點都唔多店開
最後去左好景個度買

2430 機和mon貼 + 348瑪利歐
個盒冇行貨貼紙?

開頭聽師兄講去左信和行
但12點都唔多店開
最後去左好景個度買

個盒冇行貨貼紙?

有,一年保養
貴左90蚊
90係mon貼?
1蚊成本
20蚊淘寶
90蚊零售

開頭聽師兄講去左信和行
但12點都唔多店開
最後去左好景個度買

個盒冇行貨貼紙?

有,一年保養
貴左90蚊
90係mon貼?
1蚊成本
20蚊淘寶
90蚊零售

忘記講仲有呢個
咁應該唔算中伏掛
其實有唔少人唔識攞防寒衫/煮辣椒
有d人係攞住支火把衝上去
打OPEN WORLD呢類GAME最難唔係打怪解謎
而係爬山搵路,連要去既地方都唔知點行就好無癮
地圖坐標都無用,唔會顯示高低差
同埋ZELDA有樣好重要物品,就係滑翔傘

HORIZON打緊DLC雪地版,就諗返起打ZELDA去雪地
要搵保暖方法,反之HORZION著住件背心爬雪山都面不改容
雖然對隻GAME流程無影響,但我就好留意呢D細微野

另隻火車卡GAME剷得,諗唔到要咩畫面LOAD咁耐
RESET完仲要扣我HP
但係zelda一開始已經送件防寒衫同埋教煮辣椒,早期亦都唔會去到要二級防寒嘅地方
二級防寒地方我拎左降落傘已經周街走
搞左好耐先可以安安全全去果座塔
而家剩係完左1個神獸但係我已經差2座塔就開哂全地圖
其實有唔少人唔識攞防寒衫/煮辣椒
有d人係攞住支火把衝上去

仲有人不停食野補血
我初頭都係咁,又唔知邊到多辣椒,之後9行,行下行下去左鳥人城買左套防寒裝就搞掂
呢隻GAME主線劇情對我黎講唔係太重要,我鍾意9行解下謎打下獵打下怪咁
我都係火把避怪直嵼上山
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞