[Switch/3DS機主討論區]|Happy New Year|(70)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
隻火車卡game有時load到佛誕
想磨下時間都唔得

最近玩horzion,都覺得Zelda遊戲性
同d細微野高一班,畫面要比較horizon
係靚d,但只因畫面就對Zelda無興趣
咁就正係太可惜了
想磨下時間都唔得

咁就正係太可惜了

打機係時開始以追求畫面為主?
2張冇LOGO會靚10倍
第一張得世界樹會靚多10倍
對於Switch的後繼主機,任天堂目前已經開始考慮,然而玩家的口味始終在改編,而且科技也在不斷地進步,比如目前使用AI技術的智能音箱就是一個例子,任天堂也需要考慮是否要加入這樣類似的技術。對於新主機的發售時間安排,任天堂需要更加靈活地決定。

希望下一代機三廠會賣帳啦
改變下話改編
Dee哥咁快諗下部機
而家先第一年就已經比你知道冇3廠support
真心佩服你
部機未出都知一定少game過出左幾年既ps4啦
唔好笑dee仔啦
屌dee閉關中預備新年超巨型大核彈
前幾日經過任豚post,見到好多屈Dee一車車咁送入去,有好多隻流眼淚 佢地知就快俾人串...真係好慘!

屈Dee係有靈性,幫人提供笑料....請大家唔好串屈Dee! 我都已經開始戒...
想磨下時間都唔得

咁就正係太可惜了

我上星期都買左horizon complete edition
老實講用pro玩horizon 4k真心覺得勁日靚
我電腦Gtx1080都唔覺有咩game做得靚過佢

但玩法都只係係巫師3果一種套路 只係變左主題 箭 都係大地圖黎黎去去果幾種任追蹤查案殺下怪
講創新好玩zelda贏返幾條街

可唔可以講下horizon類似邊種遊戲玩法?
呢隻我無咩留意
玩zelda自己廢成日死唔緊要
但佢load圖真係好撚慢
個個係到問太鼓幾時出
7月先出左PS4版, 唔會出得咁密
斷估起碼都要出年6月打後先有消息
個個係到問太鼓幾時出
7月先出左PS4版, 唔會出得咁密
斷估起碼都要出年6月打後先有消息

做得任豚就應該要有時刻被出賣既心理準備,呢單野大家一早打晒底真係唔會太出奇
想磨下時間都唔得

咁就正係太可惜了

我上星期都買左horizon complete edition
老實講用pro玩horizon 4k真心覺得勁日靚
我電腦Gtx1080都唔覺有咩game做得靚過佢

但玩法都只係係巫師3果一種套路 只係變左主題 箭 都係大地圖黎黎去去果幾種任追蹤查案殺下怪
講創新好玩zelda贏返幾條街

可唔可以講下horizon類似邊種遊戲玩法?
呢隻我無咩留意
我覺得最似係巫師
只係戰鬥系統同故事唔同
我覺得似tomb raider 又係打打下拎弓射

點睇都係似tomb raider
差好遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞