[Switch/3DS機主討論區]|Happy New Year|(70)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
點知原來11號連發佈會都無
我啱啱買咗EGO啱出嘅PD火牛,用Type C to Type C嘅線黎差部Switch呢,個充電狀態會係咁跳黎跳去, 差唔到電,想問你地有冇遇過呢個情況?

換過其他PD牛同線都係一樣,但用尿袋Type C輸出5V3A就冇事…
原裝火牛直插如何
冇問題… 係用其他PD牛就係咁

本身買黎諗住去旅行可以帶少個火牛,點知好似得物無所用咁
條線
我用呢條
佢寫明支援PD架
支援唔代表佢唔會壞
我去過舖頭度試其他Type C to Type C線同PD牛都唔得
但原裝又冇事
搵另一部switch番來試
我就買左小米隻45w代用牛,同原裝的效果一樣
where buy
立即屌埋佢孫仔菊花
左joy con L制壞咗,未過保有冇得整?
任天堂在一份聲明中表示:“粉絲還可以期待EA,Activision,Ubisoft,Capcom,SEGA,Take 2和Bethesda等大型發行商的持續支持,以及來自獨立開發商的高質量內容。”

定心丸
EA: Bejeweled for Nintendo Switch
Activision: Candy Crush for for Nintendo Switch
Ubisoft: Deal for Nintendo Switch
Sega: Puyopuyo for Nintendo Switch
Take 2: Rockstar's Table Tennis for Nintendo Switch
Bethesda: Doom 64 HD
任天堂在一份聲明中表示:“粉絲還可以期待EA,Activision,Ubisoft,Capcom,SEGA,Take 2和Bethesda等大型發行商的持續支持,以及來自獨立開發商的高質量內容。”

定心丸
EA: Bejeweled for Nintendo Switch
Activision: Candy Crush for for Nintendo Switch
Ubisoft: Deal for Nintendo Switch
Sega: Puyopuyo for Nintendo Switch
Take 2: Rockstar's Table Tennis for Nintendo Switch
Bethesda: Doom 64 HD

真心我幾鐘意玩Rockstar's Table Tennis
基本都係淘返來,香港現貨可能腦場會返掛
獨立開發商的高質量內容
唯有聽日搵我女朋友部Switch試啦
好似8-11號會有services 維護?

定心丸
獨立開發商的高質量重製內容
任天堂在一份聲明中表示:“粉絲還可以期待EA,Activision,Ubisoft,Capcom,SEGA,Take 2和Bethesda等大型發行商的持續重製支持,以及來自獨立開發商的高質量內容。”

定心丸
獨立開發商的高質量內容

Sor咁放先岩
新用家 想請問如果以 ZELDA/MHXX為例 一隻大約幾多GB??
咁即係幾時有direct
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞