[Switch/3DS機主討論區]|Happy New Year|(70)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
北美任天堂新年寄語,繼往開來的新時代即將到來!
Nintendo Switch已經成為美國整個電子游戲市場銷售最快的家用游戲系統,僅用了10個月時間在美國全境銷售480萬台, 超過了當年Wii同期10個月銷量400萬台,創下全新的歷史記錄!
任天堂將在2018年和更遠的未來為玩家帶來更多的驚喜。
在2017年,超過60%的美國Switch玩家擁有《超級馬力歐 奧德賽》,超過55%擁有《塞爾達傳說 曠野之息》。而我們不僅有這兩款會被歷史銘記的超高評價作品,還有超過50%的玩家購買了《馬力歐卡丁車 8 豪華版》,20%的玩家購買了《Splatoon 2》。
目前Switch已發售了超過300個第三方游戲,這其中既包括來自知名廠商EA、育碧、微軟、R星、2K、世嘉、喀普康、Bethesda等的大作支持,也囊括了海量獨立開發者的精品游戲,包括《蒸汽世界 開采2》《高爾夫物語》《胡鬧廚房》《星露谷物語》等。
2017年已經過去,新年的鐘聲已經敲響。玩家可以期待任天堂將會在2018年為大家打來游戲,例如《星之卡比 新星同盟》《獵天使魔女》《獵天使魔女2》《耀西》,此外還可以期待EA、動視、育碧、喀普康、世嘉、Take 2、Bethesda和大量獨立廠商也將會繼續支持Switch平台。
FAKE
到底幾時先有direct
封面神獸均為男性二足人型神獸
上面講左咁多次
都要官方公式先可以確認嫁
兩三日前會講架啦
咁傳11號,咁估8,9號有消息
官方最快都9號先會宣布
期待星之卡比
快啲Direct 大家就可以射空炮
NBA Playgrounds: Enhanced Edition out now on Switch
+new content, fixes, changes, improvements

If you purchased the original game, you can obtain the Enhanced Edition for free.
頭先以為有咩咁把炮 點知都係要7GB幾
之前講到咩half size
最後悔買真係呢隻nbapg
我就覺得OK,當PARTY GAME咁玩
俾4個唔識玩既人亂玩有時仲笑料百出
反而自己無咩點玩1P同ONLINE

DIRECT我最想佢公佈大合奏同雷頓系列
巴打唔講都唔知即刻去dl
同舊版比真係好好多,解像度流暢度都有改進,仲加左幾個場
唔知係咪舊版廢得滯
你係買座定唔座版
(班極端任迷唔駛再話帶部p4去m記打機咁無聊 就算而家switch出mhw都唔會再有一大班人聚係m記打 根本唔會再返去當時嗰種盛況 時代早已變遷)

呢點其實係d索粉講先,佢地話3DS後冇人拎機去M記打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞