[I/A]死神BLEACH brave souls 年尾有正野 [6]

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
心屬黎講白一護定藍染勁啲

都係垃圾 不用分得那麼仔細 你邊隻用得爽就邊隻

我得佢兩隻同聖誕狗三隻心
大力巴 一陣個心屬pool點睇 係咪唔洗抽
強化之心邊關最好刷

依家共鬥兩個event

thanks
強化之心邊關最好刷

依家共鬥兩個event

平時的話 就無計 最易就係打合成

ok
追唔追技一好
冇pvp角 五席打得好辛苦
追唔追技一好

其實你而家有 都唔會打得輕鬆 因為技一永遠開技唔夠千柒快 千柒永遠開波秒技一 所以 不了
大力巴 一陣個心屬pool點睇 係咪唔洗抽

不了 同埋呢D時間嘅炒冷 好大機會月尾都會出返
追唔追技一好

其實你而家有 都唔會打得輕鬆 因為技一永遠開技唔夠千柒快 千柒永遠開波秒技一 所以 不了

主因都係裝 同埋輸好正常
追唔追技一好

主因都係裝 同埋輸好正常

唔該大力巴
追唔追技一好

咁有柒頭同千狗 上3席係咪易好多

其實依件裝可以擋到咩攻擊
今次共鬥有龍弦應該好易打,可惜我無
追唔追技一好

我而家用力夜一,乜龍同白斬月都卡住
成千戰力都係托柒
追唔追技一好

我用小白,春水.西下, 710戰力都比我上到3席
小白開技永遠就打少一隻
追唔追技一好

我用小白,春水.西下, 710戰力都比我上到3席
小白開技永遠就打少一隻

岩岩先上到第五席 想打三席果個共鬥,七席果個試完覺得無挑戰性
心屬黎講白一護定藍染勁啲

不用分得那麼細

但要我揀 我會揀藍染

其實依件裝可以擋到咩攻擊

遠攻ONLY

而家都唔興迴避了 用途不太大.
又抽咗五百石
又抽咗五百石

收手啦
唔知咩不具合 回左D石 大家睇下自己個禮物盒 有冇收到石
我回左100
見到TWITTER D圖係回 3K 幾石
又抽咗五百石

呢個pool有冇野值得抽
呢個pool有冇野值得抽

唔知咩不具合 回左D石 大家睇下自己個禮物盒 有冇收到石
我回左100
見到TWITTER D圖係回 3K 幾石

得16粒
得50
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞