[I/A]死神BLEACH brave souls 年尾有正野 [6]

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
力劍八同共刀阿散井用乜裝?好無用

力劍八 = 插棒攻擊
跟GAME 出既5*角黎 可以話淘汰左
睇返 3招技都係得一HIT 破防超唔方便
係叫普攻DOUBLE HIT 但都斬得慢+手短

共刀阿散井
推靈壓
心屬強攻角黎講 因為得佢有得儲氣 都叫仲見得下人
但普攻非常之唔順手的 匿去後面 沖前放技算LA

仲有隻千年狗頭

千年狗頭 = 插棒攻擊
一入場開大技啦 你會見到佢尾刀 都變到超大範圍
千年狗 暫時係全GAME 最勁既普攻角 平民裝就 雙棒 (4/5* 兔) + 補肉
SUP 角再插一隻回血 你見發現佢幫你AUTO 到大量可以AUTO 既降臨
PVP 就 金兔 兔 狗 隊長衫 減傷SUP 應該係而家 PVP 最常見到既組合

但就普攻角 人手打會 易悶D 左閃右閃 然後 禁 實個普攻

講起咁岩有隻力8咪減傷

?

力劍八好似係減傷sup

唔係 係垃圾support
力劍八同共刀阿散井用乜裝?好無用

力劍八 = 插棒攻擊
跟GAME 出既5*角黎 可以話淘汰左
睇返 3招技都係得一HIT 破防超唔方便
係叫普攻DOUBLE HIT 但都斬得慢+手短

共刀阿散井
推靈壓
心屬強攻角黎講 因為得佢有得儲氣 都叫仲見得下人
但普攻非常之唔順手的 匿去後面 沖前放技算LA

仲有隻千年狗頭

千年狗頭 = 插棒攻擊
千年狗 暫時係全GAME 最勁既普攻角 平民裝就 雙棒 (4/5* 兔) + 補肉
SUP 角再插一隻回血 你見發現佢幫你AUTO 到大量可以AUTO 既降臨
PVP 就 金兔 兔 狗 隊長衫 減傷SUP 應該係而家 PVP 最常見到既組合

講起咁岩有隻力8咪減傷

?

力劍八好似係減傷sup

速劍八先係減傷

仲有隻千年狗頭

千年狗頭 = 插棒攻擊

講起咁岩有隻力8咪減傷

?

力劍八好似係減傷sup

速劍八先係減傷

我入共鬥啲人要泥up姐係乜

仲有隻千年狗頭

千年狗頭 = 插棒攻擊

講起咁岩有隻力8咪減傷

?

力劍八好似係減傷sup

速劍八先係減傷

我入共鬥啲人要泥up姐係乜

強化石/強化晶ドロップ量UP
有見大家成日忍唔住手,貼圖幫大家冷靜下

每天都要吹奏殘火太刀
死打爛打又儲咗二千石,希望今次生生性性

每天都要吹奏殘火太刀

希望佢月尾stepup 加千血 仲要有殘火太刀 我一定打埋d主線 5000石allin比佢

每天都要吹奏殘火太刀

希望佢月尾stepup 加千血 仲要有殘火太刀 我一定打埋d主線 5000石allin比佢

依家4千石 努力主線中
原來開場AUTO隔離仲有粒錄野既制

係 隻GAME有game內錄影
之前係youtube見過批鬥訓地撚嘅片

我記得大力巴之前都有拍片

我唔拍呢D 不過見有日本人咁搞 笑死我

大力巴聽得明 日文
錄完之後可以去邊度睇番?

大力巴聽得明 日文

DD咋嘛 全靠動畫
錄完之後可以去邊度睇番?

好似要搞個everyplay嘅AC先 碌完會自動彈出嚟問題想UP去邊度
哩排靜咗好多
我自己都少咗上黎, 剩係掛住掘石同埋人中
留力月尾
哩排靜咗好多
留力月尾

大家都全力儲緊石
點知月尾出伏野就好笑
哩排靜咗好多
留力月尾

大家都全力儲緊石
點知月尾出伏野就好笑

最多咪唔抽
反正都忍左手咁耐
哩排靜咗好多
留力月尾

大家都全力儲緊石
點知月尾出伏野就好笑

留名等睇klab死都唔出山本
哩排靜咗好多
留力月尾

大家都全力儲緊石
點知月尾出伏野就好笑

因為無乜共鬥好打,我都少左蒲頭 無乜野好打 ,極限共鬥又唔岩我時間
依家4千石 努力主線中

哩排靜咗好多
留力月尾

大家都全力儲緊石
點知月尾出伏野就好笑

因為無乜共鬥好打,我都少左蒲頭 無乜野好打 ,極限共鬥又唔岩我時間

而家D 極限共鬥 D獎品都冇咁吸引
之前可以J 下出崩/書/筆
而家係得返筆比較稀有
崩有得友情抽
書耐唔耐會有 3倍/開場有BONUS

係純粹夠難 有挑戰性 先仲想打下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞