[I/A]死神BLEACH brave souls 年尾有正野 [6]

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
同埋你道具開左幾多位

1000 因為之前降臨唔係跌DD武心 係跌勁多2*武 同埋個陣D武心係計落你武器位度 勁ON9 成Q日爆位
而家開到1K 佢先改到降臨唔跌2*武 武心分開擺 ON99 搞到D位都用唔著
你地平均洗30攻/靈要幾多次到 痴撚線刷極都係得40血 又唔夠打席位打極尻 快d出繼承之間啦

件減血攻裝洗咗2次就30攻
之後洗個件減血靈裝 洗咗7定唔知8十幾次先出30靈

印象中最癲係洗力鴨棒30靈 洗咗我百6定百7次

巴打你真係太有心機玩
你地平均洗30攻/靈要幾多次到 痴撚線刷極都係得40血 又唔夠打席位打極尻 快d出繼承之間啦

巴打你真係太有心機玩

其實 玩到咁後 資源一多 就好易搞

巴打你真係太有心機玩

我對比起twitter班日本人已經算普通
twitter班日本人好Q癲

巴打你真係太有心機玩

好事黎,起碼仲有人支持死神,雖然漫畫真係一塌糊塗

如果各位有心刷繼承 比大家睇下170武心跌量
單人跌嘅武心同藥水相對上少過協力 但都值得一試
上上次就搏命打 上次就已經是鳩旦 全程auto
另外 單人3分幾個d auto嚟 手動就快一倍左右
有咗25藍之後 可以返到屋企先慢慢打

巴打你真係太有心機玩

好事黎,起碼仲有人支持死神,雖然漫畫真係一塌糊塗

佢地會組團刷 有效率好多 又開心得多

乜野係25藍?

乜野係25藍?

This 或者應該叫體?

乜野係25藍?

唔知點解我而家儲左180張體,又唔知打咩關好
屌 上面貼錯 呢張嘅跌量先係單人正常份量
有時會再閪d得2水

乜野係25藍?

唔知點解我而家儲左180張體,又唔知打咩關好

你係咪唔小心撳錯 一鍵拎哂倉入面D藍
用5藍系統 刷強化精石 錢 EVENT? 應該好快用得哂
可惜我減傷得堆獅子

抽返嚟嘅4*同3*都有減傷
http://jp.bravesouls.fyi/soul-traits/被ダメージdown
4* 共刀E-cock
4*ドルドーニ(虛圈篇同一護打個隻垃圾破面)
3* 泰仔
下次留意下有無十抽個陣抽中埋 留起佢

4星得12%
會簡20普攻定12減傷

巴打你真係太有心機玩

之前見過有條友為左升爆技走去課金抽個pool

巴打你真係太有心機玩

好癲

巴打你真係太有心機玩

詳細冇數 最癲 將件裝由1 LV REROLL 食5*食到 50LV 再REROLL 多 20支筆
都未抽到30靈
嬲嬲地 食左件裝

大家千奇唔好參考佢
因為佢D 裝/繼承LV 已經係GAME 既 頂級果咋
加埋玩得耐 打怪/避招呢D好純熟 係冇乜可比生既

單人繼承 可以暫時唔洗諗AUTO住
如果冇靚裝 4分鐘一場 係好正常
冇岩用既殺手角 + 裝 隨時 7/8 分鐘先打完 一場

PS 我通常會落一隻 強力必殺技角 ( 必殺技DOUBLE 角優先) 裝哂4 5* 轉神體
通常係第4版 放一次大技 快速清怪 BOSS關 再出一次 殺王

大家千奇唔好參考佢
因為佢D 裝/繼承LV 已經係GAME 既 頂級果咋
加埋玩得耐 打怪/避招呢D好純熟 係冇乜可比生既

單人繼承 可以暫時唔洗諗AUTO住
如果冇靚裝 4分鐘一場 係好正常
冇岩用既殺手角 + 裝 隨時 7/8 分鐘先打完 一場

PS 我通常會落一隻 強力必殺技角 ( 必殺技DOUBLE 角優先) 裝哂4 5* 轉神體
通常係第4版 放一次大技 快速清怪 BOSS關 再出一次 殺王

我應該係同一個留言度出哂 搞到而家有D唔清唔楚
我最開始極限共鬥個度有講明 係要各位有能力「唔爆石留位3席」
姐係係唔爆石嘅情況下取得高連勝數 做到呢點姐係D裝同角都開始有返一定嘅程度
加上我之前有意無意都經常提到各位要上3席 留位3席
就算未有足夠嘅能力 都叫可以R下呢D打 痴下 因為各位肯爆石 其實無乜人會理D裝 反正都睇唔到D extra係咩
而家貼呢D圖係比大家參考下 170會跌D咩
同埋auto 140的話 玩耐D係可以做到

之於auto 170 呢度其實有巴打有呢個潛力去做(姐係有金鳩)
同埋 的確要打熟D

巴打你真係太有心機玩

好癲

課金呢D唔講啦 我係指佢地手動刷極限同藥水個量好癲
想問知二刃同知四刃邊隻勁d
兩隻都係減cd
個水份排名表兩隻都ss

另外千年開瞳卷必咪中四之一?
第二彈出都係個四隻?
兩隻都係減cd
個水份排名表兩隻都ss

第二彈出都係個四隻?

千年開瞳卷 只係有機會中埋果4隻者 暫時我未見過人用千年開瞳卷 中到千年角

第二彈就應該出新角 未必再係4 有可能得3隻

知2 VS 知4
我個人就覺得4刃勁D 3招技都好完美配合到 招儲氣又好強勁
但2刃少人有D

你有哂兩隻的話可以自己睇下邊個好玩D 用邊隻
兩隻都係減cd
個水份排名表兩隻都ss

第二彈出都係個四隻?

千年開瞳卷 只係有機會中埋果4隻者 暫時我未見過人用千年開瞳卷 中到千年角

第二彈就應該出新角 未必再係4 有可能得3隻

知2 VS 知4
我個人就覺得4刃勁D 3招技都好完美配合到 招儲氣又好強勁
但2刃少人有D

你有哂兩隻的話可以自己睇下邊個好玩D 用邊隻

其實 2隻都咁Q勁 呢個事實嚟 知屬至TOP個D角嚟 不過一隻紅一隻藍
你覺得邊隻順手用邊隻囉 應該G4順手D 不過G2全攻擊有弱體好Q癲
千血劵係出既5*必定係個4隻但未必出到虹光 同埋都見過好少人有中過
最後 重申多次 千血共出14隻 共4彈 第一彈出咗4隻 淨係10個位 所以今次真係有機會得3隻only
14隻是但有幾隻都夠玩
隻技既毒夠唔夠打繼承 屌繼承得兩個屬係夠打 千狗同柒頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞