[I/A]死神BLEACH brave souls 年尾有正野 [6]

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
打打下降臨手機無電
打打下降臨手機無電

倒水GAME
打打下降臨手機無電

倒水GAME

慘在我自己都無為意, 明明係屋企
上到五席,十場八場都俾人秒
啲角完全唔夠做
上到五席,十場裡面八場都俾人秒
啲角完全唔夠做
屌,技毒鋒有有bug,入場普攻唔到

真呀,你地有既試下

真呀,你地有既試下

試咗 我無事
你而仲係普攻唔到?

真呀,你地有既試下

試咗 我無事
你而仲係普攻唔到?

Yes

真呀,你地有既試下

試咗 我無事
你而仲係普攻唔到?

Yes

試下重裝隻GAME?

真呀,你地有既試下

試咗 我無事
你而仲係普攻唔到?

Yes

試下重裝隻GAME?

我單人協力全部試哂 好正常

玩左5日 我想問有邊幾隻真係直得升

都唔少勁野呀 唔洗
知屬4刃(有翼個隻)
完現一護(技個隻)
聖誕三刃(你未升6*又好大波個隻金毛)
2刃(力屬骷髏骨頭個隻)

跟上下次序升 你心屬隻白一護都可以升下 叫合格

唔該哂
但係大波金毛聖誕版啲技柒柒地

聖誕版大波三刃 抽唔到

抽唔到+1 聖誕PACK中左0刃,要買既巴打睇路

玩左5日 我想問有邊幾隻真係直得升

都唔少勁野呀 唔洗
知屬4刃(有翼個隻)
完現一護(技個隻)
聖誕三刃(你未升6*又好大波個隻金毛)
2刃(力屬骷髏骨頭個隻)

跟上下次序升 你心屬隻白一護都可以升下 叫合格

唔該哂
但係大波金毛聖誕版啲技柒柒地

聖誕版大波三刃 抽唔到

抽唔到+1 聖誕PACK中左0刃,要買既巴打睇路

0刃都好 我中重複
升爆2個同一個角色仲有冇石拎
升爆2個同一個角色仲有冇石拎

呢啲卷喺抽咩pool?

好似係general個大pool

喺咪姐喺幾時抽都一樣?
唔會有啲咩pool up?

呢個我搵唔到要用啲咩裝

呢啲卷喺抽咩pool?

好似係general個大pool

喺咪姐喺幾時抽都一樣?
唔會有啲咩pool up?

呢個我搵唔到要用啲咩裝

http://jp.bravesouls.fyi/soul-traits/通常攻撃ダメージup 簡隻

呢個我搵唔到要用啲咩裝

SUP角插一隻係通攻UP 既過一次關

呢個我搵唔到要用啲咩裝

http://jp.bravesouls.fyi/soul-traits/常攻撃ダメージup 簡隻
如果插sup 隻sup係咪上5星角最好?
同埋我有千柒同千狗 但冇裝 strong hold左3千幾石 本身諗住等年尾 但見大力巴話一定要兔棒 如果抽下裝會唔會等於倒左落海
同埋我有千柒同千狗 但冇裝 strong hold左3千幾石 本身諗住等年尾 但見大力巴話一定要兔棒 如果抽下裝會唔會等於倒左落海

抽裝 絕對係倒石落海 兔棒你合多d就合到 除非你要金裝

努力d打event抽3*武auto合成打卜返嚟合4*好過

努力d打event抽3*武auto合成打卜返嚟合4*好過

之前年少氣盛 抽左300石 中左兔棒 但唔啱屬 用住先有冇著數?

識玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞