[I/A]死神BLEACH brave souls 年尾有正野 [6]

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

儲左6百幾張銀卷 十抽 用左百幾張就中金鳩
你大濟啦
成個pool系列名叫「千年血戰篇」
就好似「死神代理消失篇」pool入面會同時有月島同白哉 銀城同一護
所以係會包埋減谷帥 但問題嚟啦 聲優呢? 所以最大機會就係出已有聲優嘅減谷帥 咁...其實都係得1隻

儲左6百幾張銀卷 十抽 用左百幾張就中金鳩

我抽左差唔多5千張 未中過
其實pvp既角色排序對出技有咩影響?例如leader係中間位一開波一定會出24秒強攻,其餘2個又係點?
sorry for 1999
影響出技次序只有strategy 簡強攻優先 就3隻角都會優先出咗強攻24秒>16秒>8秒 順住先

點解我叫人將D強攻角掉左右係因為 千柒係全GAME最快開到24秒嘅全圖強攻角
你掉任何強攻角係中間 99.9%會比佢CUT技 + 70%比佢秒埋

但佢咁快開到技 係咪無缺點? 當然係有 就係佢24秒強攻相比起其他全圖強攻角細範圍
開局24秒9成時間淨係打到對面中間個隻 另外2隻要行前少少先會食幾hit

咁其他角24秒大範圍過千柒嘅 就唔洗驚cut技 仲可以用24秒反殺返

謝解答,我仲以為左邊會出強攻2,右邊會出強攻1先咁樣
邊會整到咁複雜
drop 本
drop 機率好高
翻J咗十幾次條千血片
出血喇
月尾有得抽?
係 佢連大技片都出埋 姐係3隻都整好咗 9成9係月尾31號
當年第一彈都係早一星期出大技片同宣傳片
可以期望下嚟緊下星期三官方例行直播會唔會show埋模組比大家JJ
聖誕毒峰勁唔勁 第一刃 stak 又好唔好
如果二選一 邊個好
2隻唔同屬 + 唔同玩法
聖誕riruka係強攻 一刃係普攻
強攻角係易玩易入手D 一刃以普攻角嚟講算係比較普通
riruka我比7分 一刃我比5分就算
riruka好D 不過一刃都唔係唔OK
每日一抽一護姐係咩?
thx 分析 因為我兩隻都有 唔知練邊隻
shut up and take my money
姐係抽大池?
我諗係將所有既一護組合埋一齊, 即係你抽既所有野都係一護, 但只係3星至5星既分別
冇殘火山本
好想有機會玩火手指同雨果
新年會有既
唔好掛
all in完劍8花姐未回到氣
想問pvp12減傷定20普攻好d?

彩卷中左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞