[I/A]死神BLEACH brave souls 年尾有正野 [6]

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
應節兩抽 依隻點睇?

普攻角 不過藍攻擊 你碌金鳩又有用了

一刃好d定係佢? 心屬紅攻有月島,咁岩依隻藍攻,但一刃我已經練左九成了

月島只係奶媽 無得同one blade比
而呢2隻死人邊隻勁D就...其實差唔多 不過一隻藍一隻紅 你邊隻順手就用邊隻is ok
應節兩抽 依隻點睇?

一刃好d定係佢? 心屬紅攻有月島,咁岩依隻藍攻,但一刃我已經練左九成了

月島只係奶媽 無得同one blade比
而呢2隻死人邊隻勁D就...其實差唔多 不過一隻藍一隻紅 你邊隻順手就用邊隻is ok

咁都係玩返一刃算,依隻覺得好慢
應節兩抽 依隻點睇?

呢隻 同一刃 好似差唔多
不過 一紅一藍咁 睇你手感

會跌崩意

會跌崩意

又中左bug 又係知狗頭同隻技毒鋒入場用唔到

你個部咩機嚟
well 重裝隻GAME應該無事嘅啦

你個部咩機嚟
well 重裝隻GAME應該無事嘅啦

搞掂了

大力巴,上到三席比人打到豬頭咁,用邊三隻會好d?而家用緊茜下藍染石田爸爸
個聖誕共鬥好似跌好多四星角同其他野,係我錯覺定真係多?

大力巴,上到三席比人打到豬頭咁,用邊三隻會好d?而家用緊茜下藍染石田爸爸

中間爹爹 左右就聖誕飛機場同力夜一

中間爹爹 左右就聖誕飛機場同力夜一

Thx 力夜一手動好鬼好玩
想問個問題
因為我無千血柒頭同技一果d出技快既,
咁係咪中間放普攻帶三個減傷頂住跟住睇下有無機會反殺
係 強攻角擺側邊 就係廢Q事比仆街千柒HI到搞到cut技/秒
千柒24秒範圍比其他全圖角細DD 最盡都係打到你中間個隻
我提議個個陣就係利用側邊個2隻強攻角殺千柒
夠力的話
其實可以1隻強攻角 + 爹爹呢D遠普攻角打鳩千柒
無遠程普攻
諗住擺乜龍中間
仲有咩角
乜龍唔係唔得嘅 但睇下有無更好嘅選擇
無喇
得乜龍,白斬月,心一護同力夜一
咁無計 乜龍啦 整唔死佢的話 佢應該係可以高速屌死千柒
我想問打打下有個b字頭英文彈,係乜意思?
break?破防
成功登入630日
但我都係玩咗個半月, 淘寶AC好野
每30日 100日 365日都會有石拎 感覺有D唔抵
起碼都cap張圖嚟see see呀
多謝大力巴教我擺陣,打到200幾位了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞