[I/A]死神BLEACH brave souls 年尾有正野 [6]

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
瘋狂單抽心屬pool 終於中左隻5星黎止心癮,中左心屬既一刃 有無用

無心角的話 佢算OK嘅 你當係低DDDDDDDDDDDD攻嘅嚴龍
瘋狂單抽心屬pool 終於中左隻5星黎止心癮,中左心屬既一刃 有無用

無心角的話 佢算OK嘅 你當係低DDDDDDDDDDDD攻嘅嚴龍

或者渣D嘅all in普攻白斬月

可惜無石田爸,想要佢多d

我隻石田爹爹就係插緊一刃
well 一刃普攻都快嘅 手感都唔算好差 用得落嘅

又係普攻流

又係普攻流

我支心屬金兔鳩終於有著落
千血狗記得係用普攻sup
另外4屬你都有OP強攻角 用-CD 出D技好過 打得輕鬆D
因為繼承有殺手傷x3 唔洗再插強攻咁煩

千血狗洗唔洗落兔棒上轉神

唔洗
千血狗放大只係 貪佢加大左 普攻尾刀個範圍
一開波就出就岩

大力巴,比啲建議,玩邊啲好,我想打啲 但硬係唔夠打

就咁睇 下星期個繼承 多虛怪

知狗 技一護 呢兩隻 相信會打得幾輕鬆
心戀次 應該都ok
速可以試下 all in -cd 既學園戀次 可以無限放技 靠殺手加傷
力就難搞D。。。

另外見你有D 靚sup 角未上6* 都建議你早D搞左先
eg. 知大白 心志波 呢兩隻都係25%強攻UP 力Nokia 係14%-cd
呢D實用既sup 角早D 升左6* 先好D

力可以用返Nokia all in -cd 我第一次弓虛繼承 都係用佢打
快就唔算快 但都叫安全
同埋D強攻得24秒先叫夠大範圍 要習慣下佢個攻擊範圍

其實唔止虛怪 仲有唔少死神怪 拎死神殺手入去都OK架 巴打你有唔少勁角 唔洗咁愁嘅其實
咁就各屬都講下啦

力飛機場真係不了 佢都係安份守紀做sup算啦
佢力屬其實有隻比人低估得幾嚴重下嘅勁角
就係3刃D副官http://jp.bravesouls.fyi/characters/61193
呢隻野幾好用 大技又痲10秒 又強攻double hit 普攻傷加成又高(勁過佢阿頭)

速響河不了
升返隻共刀花姐 呢隻都OK 唔算失禮
共刀有雙殺手 佢有死神同破面殺手 一次滿足你2個願望

技屬就其實應該升200共刀響河先 佢好過riruka 不過riruka用住先都OK
同埋你有神角技一 技屬唔洗點講

心屬就共刀戀廁for sure啦 all in-CD瘋狂 儲氣24秒「拆加HO!!」就OK
早排更新改善咗儲氣強攻 閃緊 入圖 有人開大技都儲到氣 好用咗

知屬 望到隻千血狗 無乜好講 遇神殺神、遇佛殺佛
記得開波就出佢招大技 普攻last個hit範圍大增 加埋好霸氣

我用過隻ROSE 打 結果轉返NOKIA
招飛踢 就岩角度/怪既血量 一野踢完兩波怪 係加速既重點
當然手感呢D 見仁見智LA 自己睇下邊隻順手咪用邊隻
陣間11點會唔會有巴打一齊七席共鬥

唔洗
一開波就出就岩

d日本仔要人有轉神先受你打

唔洗
一開波就出就岩

係 但佢意思係強攻角要有
你用普攻角 有腦都知你無靈壓 招大技都廢嘅 你有無轉神體都唔會理
不過有D場會講到明效率重視 某程度上姐係只容許一隻普攻角 另外3隻都要有裝轉神嘅強攻角

唔洗
一開波就出就岩

係 但佢意思係強攻角要有
你用普攻角 有腦都知你無靈壓 招大技都廢嘅 你有無轉神體都唔會理
不過有D場會講到明效率重視 某程度上姐係只容許一隻普攻角 另外3隻都要有裝轉神嘅強攻角

你無轉神 開大技9成9清唔到王個一波怪 所以打痴線野必要 可能因為清唔哂 D大怪仲生存 一個反殺就又2石
合整d裝都唔岩我主力屬性

我合極都係力屬
果個 -血+靈壓會心 既新裝
合左 7 粒都係力屬 其他得3粒知屬 就冇喇

我合極都係力屬
果個 -血+靈壓會心 既新裝
合左 7 粒都係力屬 其他得3粒知屬 就冇喇

我咩屬都有d,係冇速屬
好少開聲玩隻game,發覺bgm都幾好聽,首百鬼夜行幾正
又係時候問下,陣間四點有無巴打一齊七席共鬥

夜晚先得閒

夜晚先得閒

120好Q悶
應節兩抽 依隻點睇?

夜晚先得閒

120好Q悶

我都覺,但我淨係打到120 想刷筆
應節兩抽 依隻點睇?

普攻角 不過藍攻擊 你碌金鳩又有用了
想刷武心嘅 去R場打個個聖誕100 跌好Q多2*武同武心 又多肥
一次滿足哂3個願望
應節兩抽 依隻點睇?

普攻角 不過藍攻擊 你碌金鳩又有用了

一刃好d定係佢? 心屬紅攻有月島,咁岩依隻藍攻,但一刃我已經練左九成了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞