[I/A]死神BLEACH brave souls 年尾有正野 [6]

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
唔好射到一地都係
game公告內文有寫頭7抽10連 有野送discount重有次係5星保底 每個step唔同
炒冷入面 勁嘅有
豹王 6手 月島(中到花姐可以WFC佢) ... 呀 其實除咗知白哉同飛機場 另外個7隻都OK 我頭先講個3個名就突出D
霸體
強攻double hit
普攻範圍20%
普攻傷害20%
大技傷害40%
其實公告有
唔敢講 劍八係第一隻有霸體嘅強攻角 姐係100%唔會比人cut技 仲要佢開技速度睇落整快
其實除咗個600石 仲有1月登入獎 日日登入會有5*角劵 190石 4*/3*武劵送
育成教室之前開過藍染關了
得8600比唔上 劍八比得上嘅
呀 講埋 劍八大技係boost普攻強攻傷 並唔係範圍大咗 佢範圍開唔開大都唔會變
千血角囉 31號咋 hea玩到個日先 而家刷夠個初顏合600石 到時又reset 呢600石 咁就已經有1200石
其實今D炒冷角對老玩家嚟講係屎 因為 呢9隻全部都係7月周年個陣有得抽 屌佢
但對新手嚟講就十分唔錯 就算唔打得都sup得 好似知白哉咁 25%強攻 月島滿血傷
花姐點解有初代劍八既稱號?
利申無睇漫畫
劍八 = 稱號
花姐 = 第一位「劍八」
劍八 = 第11番隊隊長 好打就OK
你有留意原作 未千血前 都成日有D位暗示花姐好好打
利申無睇漫畫
劍八 = 稱號

我記得係有一幕劍八打贏左上一代劍八
之後抬住佢

即係比人抬住個係柳之花?
係 但其實個劇情好ON9下
話更木本來就勁撚到仆街 但因為享受戰鬥 先整廢自己(同一護5刃打個D)
而家同初代劍八打就係幫佢搵返真實力 一邊打殘更木 一邊heal鳩佢(所以隻千血花姐有heal技)
打到尾就唔知做乜要插死花姐 懶係野咁
原來花姐係咁撚勁
之前以為普通料
利申無睇漫畫
劍八 = 稱號

之後抬住佢

話更木本來就勁撚到仆街 但因為享受戰鬥 先整廢自己(同一護5刃打個D)
而家同初代劍八打就係幫佢搵返真實力 一邊打殘更木 一邊heal鳩佢(所以隻千血花姐有heal技)

上網睇好似話因為花姐想跟番一直留既意念 姐係只可以有一個劍八 所以教完劍八之後就唔知係咪叫佢殺左佢
利申無睇漫畫
劍八 = 稱號

之後抬住佢

個設定係on9 但都叫合乎劇情嘅
都解釋左點解一護同劍八打平手
但劍八可以打贏5刃

同花姐打個幕好似話只有一個人可以出到個空間
但唔明點解一定要係個空間打
死神出緊個陣無人討論 反而係隻game帶番起個話題

其實死神個世界觀幾完整
但佢出得太多角色 搞到無咩發展空間
啲敵人又一定要有編號 同英文字母
太過形式化

最後啲敵人打不死咁 再加入其他角色去幫拖
變左回合制 無左吸引力 又整柒曬啲角色
啲劇情鳩到咁樣
都無咩去留意佢啲暗示
唔係呀 個D搞笑劇情 鳩劇情 成日都有意無意咁暗示花姐好打得
咪成日有D 花姐笑淫淫但閪哂面個D樣 之後D人就驚 之類個D劇情
我識人因為隻game先睇套死神 (之後大家一齊屌垃圾)
就算啱設定 都係會覺得好ON9
大敵當前 殺咗個醫療隊長
不過講起死神世界觀
佢畫到好似好完整 但最後有9成都係無解釋到 0王係乜撚 夜一爆衫係做乜柒 友哈又做乜撚 藍染又撚解要條key 乜都無解釋
個位巴打唔係講動畫有幕係劍八打贏上一代劍八之後做左隊長咩

抬住個個應該唔係指漫畫個幕掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞