[I/A]死神BLEACH brave souls 年尾有正野 [6]

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
速裝係咪特別難出
合左60件4星得7件係速
btw留名

我呢2日都合唔到力藥丸 合咗應該3-4百件左右

合到技藥丸 但無得同鴨棒疊咁 佢加會心 鴨狗棒扣會心

會心 WFC 照用

加20%? 升盡

5*係30% 加嘅攻靈直接等同你裝咗金鴨金狗 不過要扣血咁解
速裝係咪特別難出
btw留名

你合力藥丸比邊個用 但會扣血wo 唔係唔好用嫁咩

扣個DD血 唔怕啦
速裝係咪特別難出
btw留名

扣個DD血 唔怕啦

姐係可以升佢比隻千血柒頭比用 咁第二個力成你會刷40血定係30靈?
速裝係咪特別難出
btw留名

扣個DD血 唔怕啦

姐係可以升佢比隻千血柒頭比用 咁第二個加成你會刷40血定係30靈?
速裝係咪特別難出
btw留名

扣個DD血 唔怕啦

姐係可以升佢比隻千血柒頭比用 咁第二個加成你會刷40血定係30靈?

30靈for sure
LM
速裝係咪特別難出
btw留名

合到技藥丸 但無得同鴨棒疊咁 佢加會心 鴨狗棒扣會心

會心 WFC 照用

加20%? 升盡

5*係30% 加嘅攻靈直接等同你裝咗金鴨金狗 不過要扣血咁解

加成30架原來

點樣可以快啲升

你食呢D 1 /2 * 角食到2046 都升唔到的....
最好係 打D 降臨角 升爆佢

https://kekeke.cc/%E9%A6%99%E6%B8%AF%E9%AB%98%E7%99%BBbleach
過黎開下D 簡單可AUTO既5*降協 幫你打左D 5* 肥 快D升爆呢隻先

升爆一隻你就可以輕鬆掛下EVENT /過故事 拎石

唔打降臨角 都可以打EXP關 第一頁有寫幾點開放 打呢關會跌極大量4*肥
同埋你D 1*唔好食住 記得升爆先

D 1*喺咪都要突左4次升爆先有石?

點樣可以快啲升

你食呢D 1 /2 * 角食到2046 都升唔到的....
最好係 打D 降臨角 升爆佢

https://kekeke.cc/%E9%A6%99%E6%B8%AF%E9%AB%98%E7%99%BBbleach
過黎開下D 簡單可AUTO既5*降協 幫你打左D 5* 肥 快D升爆呢隻先

升爆一隻你就可以輕鬆掛下EVENT /過故事 拎石

唔打降臨角 都可以打EXP關 第一頁有寫幾點開放 打呢關會跌極大量4*肥
同埋你D 1*唔好食住 記得升爆先

D 1*喺咪都要突左4次升爆先有石?

屌六十lv個協好撚lag機呀
屌六十lv個協好撚lag機呀

設定有得較低畫質
想刷多個細ac 係咪果個黑白做首抽最好
想刷多個細ac 係咪果個黑白pool做首抽最好
想問下如果我要繼承隻sup,
隻sup係咪要LV150+技能樹點滿哂

而且要同屬

而且要同屬

我就係唔記得左要升樹

而且要同屬

我就係唔記得左要升樹

btw多謝巴力巴
想刷多個細ac 係咪果個黑白pool做首抽最好

升lv攞石係咪一隻角只可以攞一次

呢件有無用

我抽到理隻5次啦!!!!!
好想要2週年一護呀

呢件有無用

勁野

呢件有無用

勁野

但係靈壓同會心一齊升 9唔搭8咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞