[I/A]死神BLEACH brave souls 年尾有正野 [6]

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
You're God damn right.

普攻最尾個下係triple (不過要0距離出 仲要隻角係非霸體角)
https://www.youtube.com/watch?v=XcPBXB3MPJA (條片後半就係普攻)

1個月之後就出咗隻心屬神角 石田爹爹 佢普攻最尾個下都係triple 雖然都係要0距離 但因為最尾個野唔係推怪 唔會分散hit數 易用得多

不過暫時都係藍普攻(遠攻)嘅極少部分角做到(姐係呢2隻only)
有無人一齊刷繼承
玩左兩三日 諗諗下不如直接淘個起手黎開波好似好d
有邊d角最應該入手?周年一護?
周一唔係最勁 不了
千血柒頭同千血汪財就最勁 現時 要淘就淘呢2隻
一係就等31號D支那仔刷埋千血第2彈先
已經好撚肯定千血第2彈係今年年尾角
因為 圖鑑多咗5* 8600降臨同花姐降臨

呢三隻套裝咁可以?唔知學園戀,力副官同共刀響河點玩
打咩先?
繼承
戀次差D 加得太少靈壓
千血狗就多支4*兔 好過4*狗
技一OK 既
打多D 慣下D怪既招/位置先
死左就熄APP 重入 挑多次啦
咁樣一個首抽AC要幾錢
都未買過 但追咗咁耐post 好似係3舊水左右
要搵三隻當打 係咪千年狗頭千年冬獅郎
重要多隻咩好?
3舊水1隻勁野首抽?
如果OP角都屌得過
佢地好似係計有幾多隻5星, 唔理勁唔勁
我覺得大力巴都講得岩, 等埋第2彈先決定都未遲
同埋計埋佢個ACC有幾多石
cls
上到4席個個都再少有2隻千血
點玩
cls
上到4席個個都最少有2隻千血
點玩
三舊水內
通常都有500石左右
我係走去蝦D心一護
三席全部都係千血柒頭狗頭技一春水,間唔中會有爹爹
利申:岩岩比人打返落四席
3席以上 狗 技一 日番谷 爹爹 最常見
少見既有 6手 花姐 月島 萬聖夜一 白斬

耐唔耐唔好彩就比人冰/麻死斷連勝
睇返一部分當年停左之後無追既前部分千年血戰篇,真係得返d人物可以j下,劇情一路睇一路笑 辛苦晒當然有追live既巴打
回合制者
果時都估到哂個劇情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞