[I/A]死神BLEACH brave souls 年尾有正野 [6]

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
主因都係隻8600 搞到第2彈硬係覺得差D咁
不過花姐真係比到驚喜我 招大技靚到呢
想問一下
早幾日dl黎玩
新手岩岩抽中聖誕日世里 係咪唔勁既?
同d石係咪應該等新pool再抽?
唔勁
目測邊隻最勁大力巴
thx
第一彈嗰幾隻千年血整體上型過第二彈
希望到時有得抽埋啦
主因都係隻8600 搞到第2彈硬係覺得差D咁
不過花姐真係比到驚喜我 招大技靚到呢
目測邊隻最勁大力巴

其實得大技片 冇乜野估到
不過劍八應該會繼續普攻double

我最多估計八千流會好似千血狗咁 大技完普攻會變大D
禁新玩應該抽邊幾隻開game?
31號出嘅千血角
介唔介意hea玩住儲石 直到31號?
如果想住DD先 可以抽聖誕pool 有著聖誕rukia 個隻勁野嚟 一係就抽下面個個 有戀廁個個
唔勁
禁新玩應該抽邊幾隻開game?
31號出嘅千血角
介唔介意hea玩住儲石 直到31號?
如果想住DD先 可以抽聖誕pool 有著聖誕rukia 個隻勁野嚟 一係就抽下面個個 有戀廁個個
正如王巴所講
得大技片真係乜都答唔到
可能劍八開完大技會好似千血狗咁 普攻範圍加大掛
睇下27號會唔會直播gameplay
個聖誕鬥真係好抵玩, 好多野跌, 完全唔想停
淨係想要隻技屬角
已經玩到好Hea
係咪得我覺得劍八卍解好Q
係咪得我覺得劍八卍解好Q

我覺得比旺財更似狗
好似電王入面紅色個隻野
ME天天都HEA玩中
好QQ
好似d日本撒豆驅鬼個d咁
已經玩到好Hea
ME天天都HEA玩中

大力巴 聽日果個又係翻炒pool? 有冇邊隻勁
已經玩到好Hea
ME天天都HEA玩中

聽日全部都廢架 唔好抽
玩呢隻game最緊要識忍手
正如王巴所講 全部廢 5隻入面 最高個隻5/10(ME主觀) 不了
咁多位都忍咗咁耐 不如忍埋呢幾日佢
同埋真係要忍手
已經玩到好Hea
ME天天都HEA玩中

聽日全部都廢架 唔好抽
玩呢隻game最緊要識忍手
正如王巴所講 全部廢 5隻入面 最高個隻5/10(ME主觀) 不了
咁多位都忍咗咁耐 不如忍埋呢幾日佢
同埋真係要忍手

聽日有邊5隻
個聖誕鬥真係好抵玩, 好多野跌, 完全唔想停

打左好多4 武心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞