[I/A]死神BLEACH brave souls 年尾有正野 [6]

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
早晨咁多位

晚安
好想要岩屬既金裝 真係可遇不可求

其實 金鳩係4月中出嘅野 我要到10月先中到 仲要係抽咗起碼1萬石以上 你地咁樣是鳩旦就中 其實我有D sad

其實 金鳩係4月中出嘅野 我要到10月先中到 仲要係抽咗起碼1萬石以上 你地咁樣是鳩旦就中 其實我有D sad

所以中到已經極極極好運

我仲以為你靜係抽卷

課長

課長

咁又無 係加加埋埋姐

課長

咁又無 係加加埋埋姐

邊有錢課成萬石呀
hea玩到千血再重刷算
其實如果用卷都可以抽到金卷既話 真係冇必要用石抽 反正好運既話點都抽到 不如留石抽角色仲好 裝冇咁勁事少 冇角色差好撚遠

課長

咁又無 係加加埋埋姐

邊有錢課成萬石呀

課金都幾撚貴 差唔多成7百蚊先兩下半十連(角色) 好彩隻game送石都唔少
其實如果用卷都可以抽到金卷既話 真係冇必要用石抽 反正好運既話點都抽到 不如留石抽角色仲好 裝冇咁勁事少 冇角色差好撚遠

真係

真係

exact7ly
我一支金棒都無,一樣可以衝到上3席以上,一樣可以刷繼承,刷極限共鬥,所以金裝真係隨緣,抽卡game都係玩返抽卡好d
巴打覺得力一護勁d定白斬月好d
巴打覺得力一護勁d定白斬月好d

2隻唔類型嘅野一隻強攻流 一隻萬用型 不過 我中意白斬月多D 好玩好多

真係

exact7ly
我一支金棒都無,一樣可以衝到上3席以上,一樣可以刷繼承,刷極限共鬥,所以金裝真係隨緣,抽卡game都係玩返抽卡好d

同感
無金棒個陣 咪又係咁玩
隻game肯花時間玩就已經夠打繼承 超鳩 重靈地 PVP 算係幾照顧無課玩家
仲要佢而家出埋減血裝 減血 就可以換到同金狗金鴨加成一樣嘅能力
個聖誕抽獎卷值唔值得買???
打得好撚辛苦

睇你心態 有石回收就夠 = 買得過 中神角= 不了
頭先打左場繼續170 4隻千年柒頭每人平均都con左差唔多成2-3之石先夠打 到底係咪正常 每次封冰/開第三招強攻技都lag撚到仆街
頭先打左場繼續170 4隻千年柒頭每人平均都con左差唔多成2-3之石先夠打 到底係咪正常 每次封冰/開第三招強攻技都lag撚到仆街

正常

咁都為慳返188

咁都係慳返188
黎緊有極限共鬥,有無巴打比我雷下

呢個OK嘅

呢個OK嘅

不過你留意返 佢跟EXP關時間開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞