[I/A]死神BLEACH brave souls 年尾有正野 [6]

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

呢件有無用

勁野

但係靈壓同會心一齊升 9唔搭8咁

無乜問題 一個加暴擊率 一個加強攻傷大技傷

要比普攻定強攻用?
強攻多數裝狗棒 會心都變左0

呢件有無用

勁野

要比普攻定強攻用?

佢基值係加靈壓 緊係強攻角 同埋都有件藥丸裝 又係咁 不過係加攻
好野嚟架呢件 升到5*最盡基值都有30%攻/靈加成 不過減血囉 會心就無乜人care
每次個場有g4, g2加白斬月用技個mon都會停左一陣
你地有無依個問題

可能要較低畫質了

唔該大力巴
另外PVP換角果道幾時先會再出番獅子河原
果陣岩岩玩換唔到,而家發現小咁隻石up

無人知

無人知

小咁隻石sup 可以換住4*個隻先

無人知

小咁隻石sup 可以換住4*個隻先

原來有隻觀音寺
唔該大力巴

呢啲可以打邊到拎

呢件有無用

勁野

要比普攻定強攻用?

佢基值係加靈壓 緊係強攻角 同埋都有件藥丸裝 又係咁 不過係加攻
好野嚟架呢件 升到5*最盡基值都有30%攻/靈加成 不過減血囉 會心就無乜人care

無知屬強攻 算啦
btw 週護同共刀戀次係咪pvp都係廢

呢啲可以打邊到拎

果個屬既降臨

呢啲可以打邊到拎

降臨 跟返個屬
石田爸爸應該用咩裝同插卡??
兔棒洗到30%會心係唔係無用?

呢啲可以打邊到拎

raid

呢件有無用

勁野

要比普攻定強攻用?

無知屬強攻 算啦
btw 週護同共刀戀次係咪pvp都係廢

石田爸爸應該用咩裝同插卡??
兔棒洗到30%會心係唔係無用?

兔棒 all in 攻
30%會心 = 冗員 有佢無佢都唔大問題 反而霸住個位
手癢150石抽中金鴨

呢啲卷喺抽咩pool?

呢啲卷喺抽咩pool?

好似係general個大pool
抽唔到新角連game都唔想入了

頂住啊巴打,你仲有月尾個次機會

頂住啊巴打,你仲有月尾個次機會

依兩日真係冇點入過
唯有打下故事刷下石為月尾做好準備
黑白一張5星都抽唔到 用卷得張5星灰貓。。係咪都係垃圾黎?
黑白一張5星都抽唔到 用卷得張5星灰貓。。係咪都係垃圾黎?

好想要岩屬既金裝 真係可遇不可求
早晨咁多位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞