[I/A]死神BLEACH brave souls 年尾有正野 [6]

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
其實強攻喺咩黎?
其實強攻喺咩黎?

紫色 = 大技
另外3粒細 = 強攻
最大個粒 = 普攻
Auto = Auto
魂嗰關好似經驗調低咗咁嘅,之前五關升到56lv,啱啱打升得42lv
魂嗰關好似經驗調低咗咁嘅,之前五關升到56lv,啱啱打升得42lv

係咪無左兩倍
黎緊有極限共鬥,有無巴打比我雷下

呢個OK嘅

不過你留意返 佢跟EXP關時間開

我ok既

係咪無左兩倍

係 因為新角pool出先有2倍經 而家新角pool完咗

呢個OK嘅

我ok既

見你平時無11點都唔出現

呢個OK嘅

我ok既

見你平時無11點都唔出現

日頭果場ok 之後就真係要11點晚上

係咪無左兩倍

係 因為新角pool出先有2倍經 而家新角pool完咗

原來有啲咁嘅嘢
Thanks
想問下極限共鬥係咩黎
強化之心邊關最好刷
儲力係要咁實邊招技?
另外點解有兩件5星裝起始都係攻擊5 一把最尾變20 一把變30
強化之心邊關最好刷

依家共鬥兩個event
千血柒頭同旺財要咩裝好? 想打協/降臨用
想問下極限共鬥係咩黎

打筆書粉崩 限席打
儲力係要咁實邊招技?
另外點解有兩件5星裝起始都係攻擊5 一把最尾變20 一把變30

無得解 Klab中意玩鳩人 總次合完記得去望一望最大值係幾多
千血柒頭同旺財要咩裝好? 想打協/降臨用

千柒 : 鴨棒 減血靈壓/補肉/隊長袍/狗棒 轉神體
狗:兔棒(must) 狗棒 隊長袍 減血攻裝 補肉 任選2樣
強化之心邊關最好刷

依家共鬥兩個event

平時的話 就無計 最易就係打合成
儲力係要咁實邊招技?

20 /30 都係 5開始
要禁返入件裝 睇佢最大XX% 先知中左咩
心屬黎講白一護定藍染勁啲
屌,技毒鋒有有bug,入場普攻唔到
屌,技毒鋒有有bug,入場普攻唔到

竟然

都係垃圾 不用分得那麼仔細 你邊隻用得爽就邊隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞